ajuts bus joves estudiants

L’Ajuntament hi destinarà un màxim de 3.000€

L'Ajuntament de Llorenç del Penedès va aprovar durant el Ple ordinari del passat dijous 30 de setembre de 2021, les bases que regulen l'atorgament d'ajuts per al transport a estudiants universitaris del municipi que estiguin cursant els seus estudis de Grau o de Màster durant el curs 2021-2022.

L’Ajuntament hi destinarà una partida de 3.000€ per cobrir aquests ajuts. L’import màxim per persona serà de 170 €, variant en funció dels crèdits matriculats així com de la distància recorreguda per acudir al centre d’estudi.

Entre els requisits per accedir a l’ajut es troba el nivell de renda, haver aprovat un mínim del 70% dels crèdits matriculats durant el curs anterior (excepte els alumnes de primer curs de Grau), així com no tenir més de 25 anys.

Tota la informació sobre com demanar l’ajut, períodes per sol.licitar-la i tots els requisits per ser-ne beneficiari/a es publicarà durant les properes setmanes un cop superats els tràmits administratius pertinents que permetin obrir la convocatòria. L’Ajuntament ho publicarà a través dels seus canals corporatius.