ACTIVITATS DE LLEURE INFANTIL I JUVENIL AL JULIOL

 

PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS PER AL PERSONAL

L’Ajuntament de Llorenç requereix contractar el següent personal per dinamitzar les activitats de lleure del Casal d’Estiu 2022:

DIRECTOR/A - MONITOR/A - AUXILIAR DE MONITOR/A - PRÀCTIQUES

Les sol·licituds s’hauran de presentar preferentment a través de la Seu electrònica entre el 19 d’abril i el 3 de maig de 2022. Cas que algú tingui problemes per fer el tràmit, pot venir a les oficines municipals de 9 a 14h o trucar al telèfon 977677106.

Trobareu les bases de la convocatòria a la web www.llorenc.cat, juntament amb la documentació obligatòria per ser admès/a.

COMPTE!!

Aquest any no caldrà aportar el Certificat d'antecedents per delictes de naturalesa sexual, sempre i quan s'autoritzi a l'Ajuntament a sol·licitar-lo.

 

PREINSCRIPCIONS PER A NENS, NENES I JOVES

Us avancem que, del 19 d’abril al 3 de maig de 2022es faran les pre inscripcions per assistir a les activitats de lleure infantil i juvenil que l’Ajuntament organitzarà al mes de juliol de 2022.

L’alumnat de l’Escola Les Cometes rebrà la informació i el full de preinscripció a l’escola. Els nens i nenes que no van a l’escola podran obtenir els documents a la web www.llorenc.cat i a la Biblioteca mestra Maria Rafecas, on tothom els haurà de lliurar una vegada complimentats.

Posteriorment, del 10 al 19 de maig (inclosos), s’obrirà el període d’inscripcions i s’informarà prèviament dels passos a seguir per realitzar-les.

Més informació:    PIJ - Biblioteca Municipal mestra Maria Rafecas

977677106 ext. 1- Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. - www.llorenc.cat

 

SOL·LICITUD DEL SERVEI DE TRANSPORT ESCOLAR PER AL CURS 2022-2023

El Consell Comarcal del Baix Penedès inicia, a partir del 28 de març de 2022, el període per recollir les sol·licituds, les quals es faran telemàticament, a través de la seu electrònica del Consell Comarcal.

Per accedir-hi és necessari disposar d’un sistema d’identificació digital (idCAT, idCAT mòbil, Cl@ve, etc).

http://ccbp.cat/recerca/serveis/ciutada/educacio/transport-escolar

 

LLIBRÀLEGS PER SANT JORDI

LLIBRÀLEGS és un experiment teatral per gaudir de les paraules des de la tranquil·litat i la intimitat. La trobada té lloc a la biblioteca, on el poder dels llibres i les emocions vinculades a la paraula són les principals protagonistes.

En l’obra  s’enllacen vàries històries breus entre dues actrius que interpreten personatges diferents: Mercè Pons i Meritxell Yanes

Aquesta és la cinquena edició dels Llibràlegs i inclou textos de quatre autors/es imprescindibles del panorama català: Marta Aran, Toni Gomila, Lara Díez i Jordi Casanovas, que també n’és el director.

Es farà a la Biblioteca mestra Maria Rafecas el diumenge, 24 d’abril a les 12 h

 

FES UN DIBUIX DE SANT JORDI PER SANT JORDI!

La Biblioteca mestra Maria Rafecas de Llorenç organitza una MOSTRA DE DIBUIX per Sant Jordi, que ja es va fer durant la pandèmia i que ara reprenem!

Fes un dibuix de Sant Jordi (la princesa, el drac, el rei, el castell, el cavaller, etc.) i envia una foto del teu treball al WhatsApp 676199010 o al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tots els treballs presentats s’exposaran a la vidriera de la biblioteca durant unes setmanes, juntament amb l’aparador de la X REVETLLA DE SANT JORDI (activitat conjunta de les biblioteques catalanes). Quin aparador més bonic que farem!!

 

CLUB DE LECTURA JUVENIL AL MAIG

El dimecres, 3 de maig de 2022, a les 17 h. farem el comentari de la premiada novel·la “La néta del Sr. Lihn”, de Philippe Claudel.

Tenim un exemplar per a tu! Vine a buscar-lo a la biblioteca

 

DEIXALLERIA COMARCAL A L'ABRIL (compte, horari només de matí)

HRI DE LA DEIXALLERIA MÒBIL

* Dijous, 14 de 10 a 13 h.

* Divendres 15 : de 10 a 13 h.

* Dissabte, 16: de 10 a 13 h.

 

RECOLLIDA DE TRASTOS VELLS

DIJOUS, 28. Truqueu abans al 977677106 (oficines municipals) per indicar el tipus de material que deixareu. El dimecres, 27 d’abril a la nit, traieu-lo al carrer.