negativa alcaldes hospita

El proper dimecres 5 d'octubre els 14 alcaldes i alcadesses es presentaran al Departament de Salut

 

La no inclusió de l'ampliació de l'Hospital del Baix Penedès com una prioritat del Departament, ha estat la gota que ha fet vessar el got, un nou descuit històric del Generalitat al territori. Per aquest motiu, els alcaldes i regidors de tot el Baix Penedès s'han plantat avui davant de l'Hospital Comarcal per escenificar aquest malestar que va creixent. 

 

Fa anys que demanen a tots els grups parlamentaris que apostin per la ciutadania del Baix Penedès, la comarca que mes creix en població i que continua sent, any rere any, la que rep menys inversió provocant un dèficit històric que es tradueix en uns serveis públics cada vegada pitjors. I el cas de l'Hospital és el més clamorós. Una infraestructura obsoleta per la població comarcal de més de 105.000 habitants que molt sovint ha d'anar fora de la comarca per visitar-se, i que a més, durant l'estiu ha d'atendre al gran volum de població estacional i turística que hi resideix.

Per això els alcaldes han dit prou i es plantaran el proper dimecres 5 d'octubre a les 11h davant del departament de Salut fins que ens atenguin. "No pot ser que ni tan sols ens agafin el telèfon quan es van comprometre fa un any a incloure-ho", son paraules de Joan Sans, president del Consell Comarcal i alcalde de l'Arboç. Kenneth Martínez,  alcalde del Vendrell ha dit: "Volem que el Conseller Argimon que ens atengui i que ens digui si és una prioritat o no. Volem uns serveis sanitaris iguals a la resta del país. Farem tota la pressió política que sigui necessària."

 

Els alcaldes volen una resposta davant d'un equipament que està obsolet i no dona resposta a les necessitats reals actuals. A més, quant s'ha presentat tots els projectes i tota la informació que des del Departament de Salut se'ls ha sol.licitat.