RECOLLIDA PORTA A PORTA
 

A partir d'aquest dissabte 1 d'octubre, s'inicia la recollida porta a porta, pels comerços, i a partir de dilluns 3 d'octubre per a tota la ciutadania.

S'han repartit el 75% del kits de recollida porta a porta.

 

Recordeu que el divendres 30, de setembre, dissabte 1 i dilluns 3 d'octubre de les 9:30h a les 14:30h, a la Casa de Cultura podreu recollir el vostre kit si encara no ho heu fet.

 

La recollida d'andròmines i trastos vells serà quinzenal a partir de l'1 d'octubre, el primer i tercer dijous de cada mes. Veieu el calendari d’aquest mes a sota.

 

Temporalment s'habilita com a Deixalleria municipal la Nau de la Carretera de l'Hostal, 9 (Prezero) amb l'horari habitual. A partir de novembre ja estarà operativa la deixalleria mancomunada de Sant Jaume situada al Carrer Barcelona, 11.

Per a més informació sobre aquest nou servei consulteu la web www.llorenc.cat o poseu-vos en contacte amb l'Ajuntament: 977 677 106 - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

AVÍS!! Aquest mes d’octubre és l’últim en el qual la Deixalleria mòbil estarà activa.

 

HORARI DE LA DEIXALLERIA MÒBIL A L’OCTUBRE – DARRER MES !!

  • DIJOUS 13 d’11 a 13 h. i de 17 a 18 h.
  • DIVENDRES 14: d’11 a 13 h. i de 17 a 18 h.
  • DISSABTE, 15: d’11 a 13 h.

RECOLLIDA DE TRASTOS I ANDRÒMINES - DOBLA EL SERVEI !!: DIJOUS, 6 i 20 D’OCTUBRE

Com sempre, cal que truqueu a l’Ajuntament per donar avís del material que voleu llençar i de l’adreça on el deixareu. L’heu de treure a l’exterior, els dies 5 i 19 a la nit.

 

CONVOCATÒRIA DE SUBVENCIONS PER AJUTS AL TRANSPORT PER A ESTUDIANTS UNIVERSITARIS/UNVERSITÀRIES

L’Ajuntament de Llorenç del Penedès convoca  la concessió d’ajuts econòmics adreçats a estudiants universitaris per al transport fins a les universitats.

Les sol·licituds es presentaran telemàticament per la seu electrònica de l’Ajuntament. S’acompanyaran de la documentació necessària que acrediti la situació econòmica i acadèmica (autorització de consulta de la renda de tots els membres de la unitat familiar-, matrícula acadèmica en curs i curs anterior, acreditació de notes del curs anterior).

Consulteu la pàgina web www.llorenc.cat, on hi trobareu les bases de la convocatòria. El termini de presentació és del 10 al 24 d’octubre de 2022.

 

DONACIÓ DE SANG A L’OCTUBRE

Tindrà lloc el proper divendres, 14 d’octubre de 2022 de 17 a 21 h. a la Casa de cultura. Dona sang! La teva col·laboració és molt important!

 

CORAL HARMONIA

La coral ja ha començat els assaigs! Si vols venir a cantar es troben els dijous de cada mes a la Casa de cultura municipal a partir de les 20 h.

 

CLUB DE LECTURA A L’OCTUBRE - ENS VISITARÀ L’AUTOR!!

El divendres, 21 d’octubre a les 19 h, les components del Club de lectura de Llorenç ens trobarem a la Biblioteca municipal per parlar de la novel·la “Junil a les terres dels bàrbars”, Premi Òmnium a la millor novel·la de l’any, de Joan Lluís-Lluís i l’autor ens hi acompanyarà!

Tothom pot venir a gaudir d’aquesta estona de tertúlia amb l’autor d’aquesta novel·la d’aventures ubicada a l’imperi romà. Si no l’heu llegit podeu a venir com a oients. Us hi esperem!

 

CURS DE VETLLADOR/A, MONITOR/A DE MENJADOR I TRANSPORT ESCOLAR

Curs gratuït per a joves de 16 a 29 anys que estiguin inscrits a Garantia Juvenil

-LLOC: La Bisbal del Penedès

-DATES: del 21 d’octubre al 21 de desembre de 2022   HORARI: de 9 a 14 h

-INSCRIPCIONS A LA WEB DE LA CAMBRA DE COMERÇ:

https://www.cambratgn.com/cursos-presencials/jornada/369-Vetllador/a,-monitor/a-de-transport-i-menjador-escolar-

-MÉS INFORMACIÓ: Biblioteca Municipal-PIJ Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 977677106 ext. 1

-ORGANITZEN: Cambra Tarragona – Oficina Jove del Baix Penedès – Jove Baix Penedès

 

TALLER “COM BUSCAR FEINA PER INTERNET”

Es farà el dijous, 13 d’octubre a les 18 h. a la Biblioteca-PIJ. És una formació presencial

Si hi estàs interessat/da, truca o escriu-nos! Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 977677106 ext. 1

XNEJ-Oficina Jove del Baix Penedès – PIJ LLorenç

 

LA BIBLIOTECA ORGANITZA UNA SORTIDA AL TEATRE GOYA A VEURE “LA TRENA”

El dimarts, 4 d’octubre és el darrer dia per inscriure-us a la sortida, que es farà el 22 d’octubre. El preu serà de 34 € (entrada més autocar). Encara tenim algunes entrades... correu!!

 

FUNDACIÓ PAU CASALS

A causa de l’adhesió de l’Ajuntament de Llorenç a la Campanya de suport a la Funació Casals, us recordem que podeu visitar de manera gratuïta el Museu Pau Casals de la Vil·la Casals.

Actualment s’ha ampliat la temporalitat de les visites, que ara es podrà fer tot l’any.

Acrediteu l’empadronament a Llorenç mitjançant qualsevol document oficial vigent    

Informació general i horaris de visites a: www.paucasals.orgo bé trucant al 977684276

El Museu Pau Casals ha millorat la seva imatge! Si fa temps que no l’heu visitat, us sorprendran els canvis que s’han dut a terme en els darrers mesos. No us ho perdeu!

 

ACTIVITATS A LA CUMPRATIVA

CURS DE LINE DANCE

Tots els dimarts, de 20 a 21 h, amb Alícia i Remi - Preus: *Socis 10€ al mes *No socis 12€ al mes. 1a classe gratuïta

Dissabte, 5 de novembre - TALLER DE POESIA (a les 10 del matí)

Amb David Figueras. Taller és gratuït i de places limitades. Us podeu inscriure a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Amb la col·laboració de l’Ajuntament der Llorenç

Dissabte, 12 de novembre FESTIVAL DE POESIA “CUMPRASIA” HOMENATGE POÈTICO-MUSICAL “FERRATER. G”

Amb Meritxell Gené, veu; Santi Careta, guitarra; Pau Guillamet “Guillamino”, bases i electrònica.

Entrades online a la web de La Cumprativa www.lacumprativa.cat