RECICLATGE I NETEJA VIÀRIA

Des de l’Ajuntament de Llorenç demanem la vostra col·laboració amb el reciclatge dels residus domèstics.

SI US PLAU, UTILITZEU DEGUDAMENT ELS SERVEIS

  • Residus especials: utilitzeu la Deixalleria ubicada al C/ Barcelona 11 de l’Empalme. Horaris: dilluns, dimecres, divendres i dissabte de 9 a 14 h. i dimecres també de 17 a 19 h.
  • Servei de poda: Restes no llenyoses (fulles, gespa,...) traieu-les en un sac màxim de 80 L el mateix dia de l’orgànica. Restes llenyoses (branques) porteu-les a la Deixalleria
  • Punt “Sigre” de recollida medicaments. Porteu-los a la Farmàcia
  • Servei “roba amiga” Dipositeu-los al contenidor del pàrquing del C/ Pi
  • Recollida d’andròmines i trastos vells casa per casa(primer i tercer dijous de mes)

CALENDARI DE DESEMBRE DE 2022 DE LA RECOLLIDA D’ANDRÒMINES: Dijous, 1 i 15 de desembre

Heu de trucar a l’ajuntament 977677106 per facilitar la vostra adreça i informar dels objectes que llençareu. Els heu de treure a l’exterior del vostre domicili la nit abans.

    

NOTA IMPORTANT

Us informem que a partir del dia 12 de desembre, les deixalles de fracció orgànica que es treguin sense bossa compostable o que es treguin amb el cubell reixat es deixaran de recollir. Fins el moment s’han recollit, deixant una enganxina d’avís però, a partir d’aquesta data, no es retirarà més brossa que no acompleixi les condicions.

Enteneu que aquesta mesura es pren per millorar el bon funcionament d’un servei que té unes expectatives molt grans de cara al futur.

 

EL BAIX PENEDÈS EXISTEIX!

Els alcaldes i les alcaldesses de la comarca volen compartir amb la ciutadania la reivindicació que el Baix Penedès Existeix!

Per aquest motiu posen a disposició dels baixpenedesencs i les baixpenedesenques domassos i adhesius per tal que, qui vulgui, pugui sumar-se a la campanya #elBaixpenedesExisteix.

Trobaràs aquest material a l’Ajuntament (fins a esgotar existències)

Volem el millor futur per a la nostra comarca i la seva gent

#Baixpenedès #FemPinya

 

CAMPANYA “ELS SEUS DRETS EN JOC”

Llorenç col·labora una vegada més amb la CAMPANYA DE RECOLLIDA DE JOGUINES, noves, educatives, no bèl·liques, no sexistes o cooperatives que organitza cada any Creu Roja.

Podeu fer la vostra aportació venint a l’Ajuntament, de 9 a 14 h. fins el dia 23 de desembre. Les joguines es repartiran durant la nit de Reis entre les famílies necessitades. Han de ser NOVES o estar en MOLT BON ESTAT.

 

RECOLLIDA D’ALIMENTS PRO CÀRITAS PARROQUIAL DE LLORENÇ DEL PENEDÈS

Fins a les festes de Nadal trobareu als establiments Botiga del sindicat, Carnisseria Borrell i Bon Àrea unes caixes on podreu fer les vostres aportacions perquè Càritas Parroquial de Llorenç pugui ajudar les famílies del poble.

Necessiten: llet, oli, cacau en pols, cereals, productes d’higiene personal, detergent de roba i productes en conserva. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

 

PREUS REDUÏTS DEL CINEMA A LES ENTITATS DE LLORENÇ

A partir del conveni que ambdues entitats El Centre i La Cumprativa han signat amb l’Ajuntament per aplicar descomptes a la ciutadania en algunes activitats, volem matissar la informació que va sortir a l’anterior circular.

El descompte esmentat es refereix als programes:

                   *Cicle Gaudí de cinema en el cas de La Cumprativa

                   *El Documental del mes en el cas de El Centre

 

PROGRAMA START NOVES OPORTUNITATS - EL TEU FUTUR ÉS ARA #atrapaelteufutur

La Fundació Intermedia juntament amb la Fundació Formació i Treball, la Cooperativa Connecta i la Cooperativa Actua s’han unit  per oferir itineraris formatius per a joves d'entre 16 i 24 anys que actualment ni estudien ni treballen, mitjançant el programa Noves Oportunitats. Actualment han creat el Centre de Noves Oportunitats, que engloba territorialment Baix Penedès, Alt Penedès i Garraf.

Durant el programa, els i les adolescents i joves seleccionats/des, executaran accions de motivació i apoderament, definició i execució de plans vitals amb reptes en les diferents esferes (oci, salut, relacions personals, participació social, de formació i de treball), així com itineraris personalitzats formatius i laborals. Acompanyats en tot moment pels i per les tutors/es del centre, els i les adolescents i joves s’activaran per tal de poder superar amb èxit els reptes de tornar a executar projectes formatius i inserir-se en el mercat de treball.

A la web  http://www.startnovesoportunitats.com/index.php/formulari-camp-de-tarragona/ hi teniu més informació, però podeu venir al PIJ Llorenç a preguntar 977677106 ext. 1

 

CORAL HARMONIA – 25è ANIVERSARI - CONCERT EXTRAORDINARI DE NADAL SOLIDARI AMB LA MARATÓ DE TV3

Com ja es va fer en la circular del mes passat, es reitera la crida als excantaires que encara no s’hi han apuntat, perquè s’animin a fer-ho i a participar en el concert extraordinari de Nadal i de celebració del 25è aniversari, que es farà el dissabte, 17 de desembre, a les 9 de la nit a El Centre.

En la segona part del concert es cantaran conjuntament vàries nadales conegudes, dirigides pels exdirectors Imma Vinyes i Argemí Curto.

Es farà un únic assaig el divendres 16 de desembre de 2022, a les 20:30 al Centre.

Excantaires: no hi podeu faltar!!!

Els que hi vulgueu participar, us podeu apuntar fins el 10 de desembre de 2022

-     Trucant als telèfons:   616728644 / 615170581

-     Per correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Serà un concert molt especial i extraordinari, que farà recordar i viure experiències que ja formen part d’aquests vint-i-cinc anys de la Coral i que aportarà també experiències noves i intenses que donaran força i coratge per continuar cantant a la Coral molts anys més.

I serà un concert amb entrada lliure i solidari amb LA MARATÓ de TV3, aquest any dedicada a les malalties cardiovasculars. Per aquest motiu, podreu dipositar les vostres aportacions a les bústies especials que trobareu a l’entrada del concert.

La Coral Harmonia, amb la col·laboració de El Centre, per LA MARATÓ de TV3.

Gràcies avançades per les vostres aportacions!!!