postal detall

APADRINAMENT DE MATERIAL ESCOLAR

El Consell Escolar de l’escola Les Cometes organitza la campanya “Apadrinament de material escolar”, basada en la recollida de donacions anònimes, que el Consell Escolar gestiona per afavorir les famílies necessitades en la compra de material escolar bàsic.

Per col·laborar-hi podeu fer les vostres aportacions al compte:

BANC DE SABADELL

ES69 0081 1705 5900 0109 5418

Indicant “Apadrinament material”

El Consell Escolar està format per representants de famílies, mestres, ajuntament, AFA i personal d’administració i serveis.

 

CAMPANYA “ELS SEUS DRETS EN JOC”

Llorenç col·labora una vegada més amb la CAMPANYA DE RECOLLIDA DE JOGUINES, noves, educatives, no bèl·liques, no sexistes o cooperatives que organitza cada any Creu Roja.

Podeu fer la vostra aportació venint a l’Ajuntament, de 9 a 14 h. fins el dia 23 de desembre.

Les joguines es repartiran durant la nit de Reis entre les famílies necessitades. Han de ser noves o estar en MOLT BON ESTAT.

 

HORARI DE LA BIBLIOTECA MUNICIPAL PER LES FESTES

La Biblioteca-PIJ tancaran del 23 de desembre de 2022 al 9 de gener de 2023

 

CARTER REIAL

El Carter Reial de Ses Majestats els Reis d'Orient vindrà a Llorenç a recollir les cartes de tots els nens i nenes el proper diumenge, dia 1 de gener de 2023, a les 12:30 h, a la Casa de cultura.

Si no podeu venir el dia 1 de gener, podreu deixar la carta a la BÚSTIA REIAL, que estarà al vestíbul de l’Ajuntament a partir del dia 20 de desembre

Els Reis d'Orient arribaran al nostre poble el dia 5 de gener a les 7 de la tarda. Entraran pel final de la rambla Marinada. Al davant de l’Ajuntament de Llorenç, la comitiva s’aturarà perquè les autoritats locals els puguin donar la benvinguda institucional al nostre poble. Després, continuaran rambla amunt, fins al carrer Francesc Macià i cap a l’Església, on els donarem la benvinguda popular amb tota la solemnitat que es mereixen. Després de cantar una nadala conjunta –amb la participació de la Coral Harmonia- els Reis iniciaran el repartiment de regals.

 

TINGUEU EN COMPTE!

Preguem que, durant la recepció dels reis, es faci el màxim silenci a dins de l’església per poder escoltar tota la celebració.

El dia 5 de gener, la rambla marinada, diversos carrers adjacents a la mateixa, el carrer Francesc Macià i la plaça Immaculada estaran tancats al trànsit rodat a partir de les 5 de la tarda a causa de la celebració de la cavalcada.

US DEMANEM QUE NO APARQUEU CAP VEHICLE EN ELS CARRERS ESMENTATS

Respecteu els senyals de prohibicióque hi trobareu. Gràcies per la vostra col·laboració

 

RECOLLIDA DE PAQUETS

LLOC: Biblioteca municipal mestra Maria Rafecas

         Rambla Marinada, 27

                Telèfon 977677106 ext. 1

DIES:Dimarts, 3 i dimecres 4 de gener de 2023

HORARI DE RECOLLIDA:de 8 a 10 de la nit

- Cada paquet ha de portar una etiqueta amb el nom i l’adreça complets del receptor.

- Només es recollirà un sol paquet per receptor.

Si us plau, mireu que les MIDES no siguin desmesurades (màxim 50 x 50 cm.) Acompliu al màxim aquesta condició, ja que després hi ha molts problemes per carregar les furgonetes dels reis amb regals massa grans.

PREU: 1 € per paquet