CARAMELLES

Les nostres corals tornaran a omplir els carrers amb els seus cants el Diumenge de Pasqua.

El dia 9 d’abril ens retrobarem amb la Coral infantil Rossinyols, la Coral Harmonia i la Societat Coral “El Gotim”. Començaran a les 12:15 h. a la porta de l’Església. Us hi esperem!

Recorregut: Església / Plaça de la Immaculada / Casa de cultura –El “Gotim” i el Grup de Massagrans de la Coral Rossinyols acabaran a la plaça Cor “El Raïm”

                                                   

29 D’ABRIL- SORTIDA AL POLIORAMA A VEURE L’ALEGRIA QUE PASSA

Ens queden algunes entrades per anar a veure el darrer musical dels Dagoll Dagom. Demana’ns plaça al WhatsApp 676199010 (fins el dia 11 d’abril). El cost és de 40 € (entrada i autocar). Sortirem a les 15 h de la Casa de cultura (l’obra comença a les 17 h).

 

CELEBREM SANT JORDI !

El diumenge, 23 d’abril celebrem Sant Jordi amb una estona de bona companyia, tot escoltant els Jazz Attack Quartet i la seva música que agrada a tothom! (swing, dixie, funky, bossa i, com no, el blues).

El CONCERT farà als jardins d’Oriol Martorell a les 12:30 h. i ho acompanyarem amb un VERMUT POPULAR. En cas de mal temps l’activitat es farà a la sala d’actes de la Casa de cultura.

Trobareu una carpa informativa sobre els serveis de la Biblioteca.

 

FES UN DIBUIX DE SANT JORDI PER SANT JORDI

Aquest any tornem a proposar-vos que ompliu l’aparador de la biblioteca amb les vostres obres d’art! Dibuixa el que més t’agradi de la festa de Sant Jordi i envia la foto del teu treball al WhatsApp 676199010 o al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. fins el 20 d’abril.

Per Sant Jordi, penjarem els dibuixos a la vidriera de la biblioteca.

Tornarem a fer un aparador que tothom qui passi es mirarà!                          

                                                                                                                                        

CLUB DE LECTURA JUVENIL

Hem hagut d’ajornar la data de la trobada perquè els llibres van arribar amb molt de retard.

Us proposem com a nova data el dimarts 3 de maig, a les 17:30 h. La novel·la és “Like. Blau”

de Gemma Pasqual. Si hi voleu participar, encara tenim exemplars a la Biblioteca!

 

HORARI DE LA BIBLIOTECA-PIJ PER SETMANA SANTA

La Biblioteca municipal mestra Maria Rafecas i el Punt d’Informació Juvenil Llorenç obriran els dies 3 i 4 d’abril de 16:30 a 19:30 h i el 5 d’abril de 10 a 13 h i de 16:30 a 19:30 h

 

PROJECTE LABDOO

Com us hem anat informant, la Biblioteca de Llorenç s’ha afegit a la campanya Labdoo, una plataforma sense ànim de lucre que opera a tot el món per proveir de dispositius electrònics a escoles amb greus mancances de tot tipus.

Labdoo permet fer arribar portàtils i tauletes carregades amb aplicacions educatives a escoles d’arreu sense cap cost econòmic i sense generar emissions de CO2 addicionals pel planeta.

Si ja no els utilitzes, pots portar el teu portàtil o tauleta a la biblioteca. Tens totes les garanties que l’equip serà degudament formatejat pels responsables de la plataforma i enviat a alguna escola ho entitat que ho necessiti. El material que donis ha de seguir les següents condicions:

  • El dispositiu ha de funcionar, és a dir, que arrenqui.
  • Ha de tenir un mínim d’1 Gb de RAM.
  • No oblidis el carregador. L’estat de la bateria no importa.

Si ho desitgen, les persones donants poden saber la trajectòria de l’equip que hagin aportat al projecte

Consulta la web: https://www.labdoo.org/ca/ i veuràs l’abast de la campanya, mira les dades actuals:

Progrés Global: 41931Dispositius    2523Escoles    791071Estudiants    561Hubs    148Països  646518Kgs CO2 estalviats

 

CIVISME

Fa un temps l’alumnat de l’Escola “Les Cometes” va realitzar un camí botànic que donava a conèixer la diversitat d’espècies al voltant del municipi. El projecte constava de 9 plafons informatius, protegits amb metacrilat i suportats en peus de fusta i seguia un circuït circular que s’iniciava al darrere del carres de les escoles.

Els nens i nenes van ser els autors/es del contingut dels plafons i l’Ajuntament de Llorenç va col·laborar en la despesa dels materials. Hores d’ara la majoria dels plafons estan molt malmesos, alguns destrossats…

Des de l’Ajuntament fem una crida al civisme i al respecte pel nostre entorn. L’exemple dels plafons només és un dels molts actes vandàlics que succeeixen al poble.

Mirem entre tots i totes de fer un entorn millor

 

SOL·LICITUD DEL SERVEI DE TRANSPORT ESCOLAR PER AL CURS 2023-2024

El Consell Comarcal del Baix Penedès ja ha iniciat, el període per recollir les sol·licituds, les quals es faran telemàticament, a través de la seu electrònica del Consell Comarcal. Us deixem el link: http://ccbp.cat/recerca/serveis/ciutada/educacio/transport-escolar

 

NASCUTS NASCUDES EN 1953-1954

Aquest any ho volem celebrar fent una sortida a Salas del Pallars el 27 de maig.

Contacte: 626421313 ( places limitades)

 

RECOLLIDA DE TRASTOS VELLS A L’ABRIL – CANVI EXCEPCIONAL

Aquest mes heu de treure els objectes que vulgueu llençar el dimecres 5 (excepcionalment per festa de Setmana santa) i el dijous 20.

Truqueu abans al 977677106 (oficines municipals) per indicar el tipus de material que deixareu i traieu-los la nit abans de la recollida.