MULLAT2023

MULLA'T PER L'ESCLEROSI MÚLTIPLE

La recaptació íntegra que es farà a la piscina municipal el diumenge 9 de juliol de 2023, anirà destinada a l’Esclerosi Múltiple Associació de Tarragona (EMAT), que compta amb el suport de la Fundació Esclerosi Múltiple.

Les persones usuàries que teniu abonament de temporada i que vulgueu col·laborar amb la CAMPANYA ho podreu fer mitjançant un donatiu, que podreu dipositar a unes guardioles que estaran a l’abast del públic. A més, tothom tindrà l’opció d’adquirir material de suport relatiu a la campanya, com samarretes, tovalloles, mocadors…

Organitzen: Esclerosi Múltiple Associació de Tarragona i Ajuntament de Llorenç del Penedès

 

BERENAR DE LA GENT GRAN DE LLORENÇ!

L’Ajuntament de Llorenç torna a proposar la Trobada de la gent gran, durant la qual podrem compartir una estona en bona companyia, tot gaudint de la música de Joan Ràfols.

Es preveu per al dissabte, 15 de juliol de 2023, a les 20:30 h. als jardins d’Oriol Martorell.

Preu: 8 € (S’abonaran en metàl·lic el mateix dia. Mireu de portar l’import just).

Per inscriure-us-hi (fins el dia 12) podeu:

* Venir a la Biblioteca municipal mestra Maria Rafecas de Llorenç, de 10 a 13 h.

* Trucar al 977677106 ext. 1

* Escriure un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

* Enviar un WhatsApp al 676199010

 

ENTRE TOTS I TOTES NETEGEM LLORENÇ

El dissabte 15 de juliol a les 8 del matí, l'Ajuntament fa una crida pública a la ciutadania a participar en una acció popular de neteja del poble. Per aquest motiu convoquem a totes les persones que vulguin col·laborar en tenir un poble més net a sumar-se a aquesta iniciativa.

Us podeu apuntar trucant a la Biblioteca (977677106 ext. 1) o per xarxes socials (fins el dia 13)

Tothom qui s'apunti gaudirà d'esmorzar i d'una entrada gratuïta a la piscina municipal.

La convocatòria és davant l'Ajuntament i caldrà portar guants.

 

BIBLIOPISCINA - LLEGIM A LA PISCINA!

Durant l’estiu trobareu a la piscina municipal una selecció de revistes i contes per ser consultats mentre estigueu dins del recinte. No són documents per prendre a casa.

Aquesta és una iniciativa de la Biblioteca Municipal mestra Maria Rafecas.

HORARI DE LA BIBLIOTECA - PIJ AL JULIOL

Al mes de juliol la Biblioteca Municipal Mestra Maria Rafecas i el Punt d’Informació Juvenil obriran de dilluns a divendres, de 10 a 13 h i de 16:30 a 19:30 h. (horari habitual)

RECOLLIDA DE TRASTOS I ANDRÒMINES AL JULIOL

Dijous 6 i 20 de juliol

Cal que notifiqueu prèviament a les oficines municipals (977677106) quin tipus de material llençareu i el lloc on el deixareu. L’heu de treure al carrer els dimecres 5 i 19 respectivament.

No es recollirà material que no hagi estat degudament informat a les oficines municipals.

Us fem arribar aquesta informació arrel de les nombroses molèsties que ocasionen les deixalles que el servei no té previst recollir, les quals resten escampades pel poble durant dies.

 

CANT DELS GOIGS PER LA FESTA MAJOR

Aviat començaran els assajos per a la cantada dels Goigs de Sant Llorenç, amb harmonització del Jordi Camell, que es durà a terme el dia 9 d’agost durant les Completes. Trobareu cartells a les botigues amb els horaris... Estigueu atents/atentes!

 

CASTELLS DE LA VIGÍLIA

Un any mes, ens tornem a enfaixar per la vigília!

Els aficionats de Llorenç comencem els assajos de Festa Major a partir del dia 3 de Juliol fins el 7 d’Agost, cada dilluns als jardinets d’Oriol Martorell!

Els horaris dels assajos seran a les 21:30 per la canalla i les 22:00 per l’assaig general!

VINE A ASSAJAR!

 Cartell Castells2023