MULLA’T PER L’ESCLEROSI MÚLTIPLE

La recaptació que es farà a la piscina municipal el diumenge 14 de juliol de 2024, anirà destinada a l’Esclerosi Múltiple Associació de Tarragona (EMAT), que compta amb el suport de la Fundació Esclerosi Múltiple.

Les persones usuàries que teniu abonament de temporada i que vulgueu col·laborar amb la CAMPANYA ho podreu fer mitjançant un donatiu, que podreu dipositar a unes guardioles que estaran a l’abast del públic. A més, tothom tindrà l’opció d’adquirir material de suport relatiu a la campanya, com samarretes, tovalloles, mocadors…

Organitzen:

Esclerosi Múltiple Associació de Tarragona i Ajuntament de Llorenç del Penedès

 

TROBADA 2024 DE LA GENT GRAN DE LLORENÇ

L’Ajuntament de Llorenç organitza aquesta activitat, durant la qual podrem compartir una estona en bona companyia, tot gaudint de la música del Duet Alma

Tindrà lloc el dissabte, 20 de juliol de 2024, a les 20:30 h. als jardins d’Oriol Martorell.

Preu: 8 € (S’abonaran en metàl·lic el mateix dia. Mireu de portar l’import just).

Per inscriure-us-hi (fins el dia 19 de juliol) podeu:

* Venir a la Biblioteca municipal mestra Maria Rafecas de Llorenç, de 10 a 13 h.

* Trucar al 977677106 ext. 1

* Enviar un WhatsApp al 676199010

 

ASSOCIACIÓ DE LA GENT GRAN A LLORENÇ

Us informem que recentment s’ha recuperat l’activitat de l’Associació “Escó”, de la gent gran de Llorenç del Penedès, la qual arrenca amb gran il·lusió.

L’Ajuntament convida a totes aquelles persones que vulguin formar part d’aquesta associació a venir a inscriure’s a la Biblioteca municipal. Aquesta és una inscripció provisional, ja que actualment s’estan realitzant els tràmits per legalitzar l’associació.

Posteriorment, es faran trobades per anar treballant les diferents activitats que puguin anar sorgint.

 

RECOLLIDA PORTA A PORTA – CANVI D’HORARI A L’ESTIU

L’Ajuntament us informa que la recollida porta a porta a partir del mes de juliol i fins el 29 de setembre es produirà una hora abans de l’habitual. Preguem que traieu el material la nit abans. Moltes gràcies

 

RECOLLIDA DE TRASTOS I ANDRÒMINES AL JULIOL

Dijous 4 i 18 de juliol (1r i 3r dijous de cada mes)

Cal que notifiqueu prèviament a les oficines municipals (977677106) quin tipus de material llençareu i el lloc on el deixareu. L’heu de treure al carrer els dimecres 3 i 17 respectivament.

No es recollirà material que no hagi estat degudament informat a les oficines municipals.

Us fem arribar aquesta informació arrel de les nombroses molèsties que ocasionen les deixalles que el servei no té previst recollir, les quals resten escampades pel poble durant dies

 

CASTELLS DELS AFICIONATS - VINE A ASSAJAR!

Un any més, els castells dels aficionats de Llorenç comencen els assajos per preparar l’actuació del dia 9 d’agost, vigília de la Festa Major.

Us deixem el calendari i horari previstos dels assajos, que es faran als jardinets:

*Dilluns de juliol (dies 1, 8, 15, 22, 29) i dilluns 5 d'agost

Horaris:   - assaig de canalla 21:30h a 22h

                     -assaig general de 22h a 00h

 

CANT DELS GOIGS PER LA FESTA MAJOR

Us informem sobre els dies d’assaig per a la cantada dels Goigs de Sant Llorenç, amb harmonització del Jordi Camell, que es durà a terme el dia 9 d’agost durant les Completes. Els dies previstos són els dijous 18 i 25 de juliol a les 21 h a l’església.

 

VENDA DE TIQUETS PEL SOPAR POPULAR DE LA FESTA MAJOR

Els dies 11 i 12 de juliol, es vendran els tiquets per aquest sopar, que es celebrarà el 8 d’agost. Podeu venir a la biblioteca en l’horari habitual.

 

HORARI DE LA BIBLIOTECA - PIJ AL JULIOL

Al mes de juliol la Biblioteca Municipal Mestra Maria Rafecas i el Punt d’Informació Juvenil obriran de dilluns a divendres, de 10 a 13 h i de 16:30 a 19:30 h. (horari habitual)

 

BIBLIOPISCINA - LLEGIM A LA PISCINA!

Durant l’estiu trobareu a la piscina municipal una selecció de revistes i contes per ser consultats mentre estigueu dins del recinte. No són documents per prendre a casa.

Aquesta és una iniciativa de la Biblioteca Municipal mestra Maria Rafecas.

 

50 ANIVERSARI DE LA SOCIETAT DE CAÇADORS BANYERES-LLORENÇ

L’entitat celebra aquest esdeveniment amb una exposició que tindrà lloc del 19 al 21 de juliol a la Casa de cultura.

A més, el dia 21 hi haurà un ESMORZAR i una JORNADA DE TIR AMB ARC I CARABINA, oberta a la participació de tothom qui hi vulgui participar. Teniu els horaris a la circular de l’agenda.

 

13 DE JULIOL SANT CRISTÒFOR – TANCAMENT DE CARRERS

La Parròquia de Sant Llorenç celebra aquesta festivitat amb la BENEDICCIÓ DELS VEHICLES. Per aquest motiu, el trajecte del C/ Pompeu Fabra i fins a la plaça Immaculada, estarà tancat al trànsit, excepte als vehicles que es beneeixin en l’horari de 20:30 a 21:30 h.