FP DUAL REMUNERADA A ALEMANYA

El proper dilluns, 1 de febrer de 2016, a les 11 del migdia, es farà una sessió informativa a l’Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell, sobre el projecte CatAzubi2016, que dóna l’oportunitat a joves de 18 a 30 anys per anar a estudiar i treballar a Alemanya. Al Baix Penedès el projecte està impulsat per l’associació b4m (bridge for mobility).

La FP Dual és un tipus de formació professional que combina l’aprenentatge pràctic en empreses i els estudis teòrics en instituts d’FP.

Per assistir a la sessió t’has d’inscriure a: www.b4m.cat/el-vendrell

Les persones escollides obtindran ajuts per al desplaçament i per a l’habitatge, a més faran un curs de 450 h. d’alemany gratuït al Vendrell. Aprofita l’oportunitat!!

 
PRÀCTIQUES REMUNERADES A L’AUTÒNOMA

La Universitat Autònoma de Barcelona ofereix pràctiques remunerades, de tot tipus de temàtiques, per a joves inscrits a la Garantia Juvenil.

Consulta-les al link: http://www.recerca.uab.es/web2015/index.php

 
I DESPRÉS DE L’ESO... QUÈ? – PER TRIAR CAL CONÈIXER

Cada any, Jove Baix Penedès ofereix unes sessions orientatives, adreçades a joves estudiants de 3r i 4t d’ESO i a les seves famílies, per donar a conèixer les possibilitats acadèmiques o professionals que el i les joves poden tenir en acabar l’ESO.

Us deixem el calendari i els llocs de celebració de cada xerrada durant aquest any 2016. Totes es faran a les 18 h.:

    10 de febrer: INSTITUT DE L’ARBOÇ
    17 de febrer: INSTITUT ERNEST LLUCH de Cunit
    22 de febrer: INSTITUT COSTER DE LA TORRE de La Bisbal del Penedès
    23 de febrer: INSTITUT LA TALAIA de Segur de Calafell
 

VOLUNTARI LINGÜÍSTIC

Des de l’ajuntament tornem a oferir la possibilitat a qui ho desitgi de fer de voluntari lingüístic amb algunes persones que tenen dificultats a l’hora d’expressar-se en català.

Si hi estàs interessat/da, truca a la Casa de cultura 977678690 o vine de dilluns a dijous, de 5 a 8 de la tarda.

 
CONVOCATÒRIA DE SUBVENCIONS PER A L’ADQUISICIÓ DE LLIBRES I MATERIAL ESCOLAR BÀSIC

L’Ajuntament de Llorenç del Penedès convoca la concessió d’ajuts econòmics de caràcter individual per a l’adquisició de llibres i material escolar bàsic per al curs 2015-2016, adreçats a els/les escolars de famílies amb mancances econòmiques del municipi de Llorenç del Penedès, empadronats en aquest municipi, que siguin alumnes de col·legis públics o concertats i que cursin Educació Infantil, Educació Primària o Educació Secundària obligatòria. L’import màxim dels ajuts per alumne/a és el que es detalla a les bases.

Les sol·licituds es presentaran a les oficines de l’ajuntament de Llorenç del Penedès dins l’horari d’atenció al públic, mitjançant el model proporcionat pel mateix ajuntament. S’acompanyaran de la documentació necessària que acrediti la situació econòmica i familiar, tal i com es relaciona a les bases.

El termini de presentació és del 8 al 22 de febrer de 2016.

 
EXPOSICIÓ CARES DE CARNAVAL 2015

Aquest any Jove Baix Penedès ha apostat per les noves tecnologies i presenta l’exposició “Posa-li cara al carnaval” de l’any 2015 de manera virtual. La pots visitar mitjançant l’enllaç:

 https://www.virtualgallery.com/galleries/oficina_jove_del_baix_penedes_a23711023/cares_de_carnaval_jbp_2015_s14923

Veuràs l’obra de 72 participants de la comarca que es van presentar als diferents Punts d’Informació Juvenil.

 
DIARIS A LA CASA DE CULTURA

De dilluns a divendres teniu al vostre abast els diaris “La Vanguardia”, “Ara” i “El mundo deportivo”. Aquest és un servei gratuït vinculat a la Biblioteca municipal, que s’ofereix al vestíbul de la Casa de cultura per tal de fer-lo el màxim accessible possible.

 Els diaris són per a l’ús comunitari, per tant, no es poden prendre cap a casa, ni total ni parcialment.
 

SERVEI DE RECOLLIDA DE LA PODA

L’Ajuntament informa que el servei municipal de recollida de les restes de poda estarà actiu dos dies a la setmana, segons aquest calendari i horari:

Dimarts i dijous de 10 a 13 h.
 

És imprescindible trucar prèviament al telèfon de l’algutzir (609 330 740), el qual l’obrirà als sol·licitants perquè hi puguin accedir.