ASSOCIACIÓ “SANT  LLORENÇ” DE  LA   GENT GRAN

El diumenge, 6 de març, a les 12 del migdia, a la Casa de cultura, l’Ajuntament celebrarà una votació amb les persones associades a l’entitat per decidir el futur de la mateixa, segons es va acordar a la darrera assemblea general de socis del passat 14 de febrer.

AVÍS

Degut a les obres que s’estan duent a terme a la sala d’exposicions de la Casa de cultura, no es podrà celebrar la inauguració de l’exposició que estava prevista per al dia 28 de febrer al migdia sobre la vida de Neus Català. Aquesta ha quedat ajornada per a una altra ocasió.

FUNDACIÓ PAU CASALS

Us recordem que l’Ajuntament de Llorenç està adherit a la campanya de suport a la Fundació   Pau Casals, mitjançant la qual els vilatans de Llorenç del Penedès tenim accés gratuït per visitar el Museu Pau Casals a Sant Salvador en els mesos de gener, febrer, març, octubre, novembre i desembre de 2016.

Per acollir-vos a aquest avantatge cal que acrediteu estar empadronats a Llorenç mitjançant qualsevol document oficial vigent.

Més informació: www.paucasals.org - Telèfon: 977684276

ÀREA RECREATIVA FORESTAL DEL MONTMELL

Des de l’any 1990 el municipi de Llorenç és copropietari de l’Àrea Recreativa del Montmell, juntament amb altres municipis de la comarca. Aquest fet comporta el cofinançament de les despeses de manteniment i conservació habitual de l’àrea, tasca assumida per l’Ajuntament del Montmell, al qual els municipis també presten solidàriament suport administratiu i material per dur-la a terme.

Per fer ús de les instal·lacions de l’àrea recreativa de manera gratuïta, cal que presenteu a l’Ajuntament del Montmell un document que haureu de formalitzar. El podeu trobar a:

http://www.elmontmell.cat/bd/web_autoritzacio_acampada_rea_recreativa.doc

Més informació: Ajuntament del Montmell

Telèfon: 977688429 - e-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

ACTIVITATS DE LLEURE INFANTIL I JUVENIL AL JULIOL

Del 4 al 15 d’abril de 2016 s’obriran les inscripcions per formar part de l’equip d’educadors/es del Casal d’estiu 2016 (director/a, monitors/es i auxiliars). Avancem aquesta informació perquè les persones interessades puguin preparar els documents necessaris per formalitzar les sol·licituds: Currículum Vitae, acreditacions de tots els títols que s’hi facin constar i informe actualitzat de la vida laboral.

A la circular del mes d’abril sortirà la convocatòria oficial, que també estarà publicada a les cartelleres i a la web municipal.

...............................................................................................................................................................................

Per altra banda, us avancem que, del 2 al 17 de maig de 2016 es faran les inscripcions per als nens, nenes i joves que vulguin assistir a les activitats que l’Ajuntament organitzarà al mes de juliol de 2016. A la circular del mes d’abril sortirà la informació detallada.

RECOLLIDA DE TRASTOS VELLS AL MARÇ

DIJOUS, 31. Truqueu uns dies abans al 977677106 (oficines municipals) per indicar el tipus de material que deixareu. El dimecres, 30 de març a la nit, traieu-lo al carrer.

HORARI DE LA DEIXALLERIA MÒBIL DEL MES DE MARÇ

* Dijous, 17 i divendres 18 : d’11 a 13 h. i de 17 a 18 h.

* Dissabte, 19: de 10 a 13 h.