Us informem que hi ha persones que passen pels domicilis amb una tablet, fent-se passar per treballadors d’UNIÓ FENOSA o ENDESA, dient que han hagut de canviar el comptador de l’usuari i que aquesta gestió ha generat una factura, la qual ensenyen. Porten falsos carnets i diuen que poden tallar el subministrament si no s’abona l’esmentada factura, la qual també és falsa.

L’Ajuntament us informa que això és una estafa,

en cap cas heu d’abonar res al propi domicili.

Si la vostra companyia us ha de canviar el comptador, us informarà prèviament per carta i també posarà cartells informatius a l’exterior. El cobrament del canvi de comptador es generarà des de la companyia, amb una factura que rebreu segons el sistema habitual que tingueu, a més, rebreu un nou contracte.

Pot ser que passin comercials a proposar-vos canvis de tarifa, descomptes,... aquest és un cas diferent, ja que són treballadors contractats per les companyies per oferir noves condicions. Aquestes persones van degudament acreditades i és decisió de l’usuari atendre’ls per escoltar les seves propostes i decidir si li interessen o no.

Llorenç del Penedès, setembre de 2016