ACTUALITZACIÓ DE LES DADES BANCÀRIES

Degut als nombrosos canvis que s’han produït en els darrers temps a les oficines bancàries del nostre municipi (fusions, canvis de nom, etc.), aquest Ajuntament es troba amb molts problemes a l’hora de procedir al cobrament dels rebuts dels contribuents, ja que hi ha hagut molts canvis de números de compte i d’entitats. Per aquest motiu, es fa necessària l’actualització de les dades bancàries dels contribuents.

Adjunt a les circulars del mes de novembre trobareu un DOCUMENT que us demanem que formalitzeu degudament amb les dades de cada contribuent de la vostra llar amb el número de compte vigent.

Una vegada complimentat el document, preguem que el porteu a les oficines municipals (plaça de la Vila, 1) fins el 31 de desembre de 2016.

Si algú té cap dubte o problema per complimentar el document es pot adreçar a les oficines municipals on l’atendran.

Moltes gràcies.

CAMPANYA DE NADAL DE CÀRITAS

Càritas Parroquial de Llorenç està preparant la CAMPANYA   DE RECOLLIDA D’ALIMENTS de les festes nadalenques, que es farà a partir del 18 de novembre i fins a les festes de Nadal.

En aquestes dates trobareu en alguns comerços les caixes on podreu fer la vostra aportació per col·laborar amb les famílies necessitades.

Podeu portar:llet, oli, llaunes de conserva i productes d’higiene (personal i per a la llar).

Mireu que la caducitat tingui un marge de temps ampli.

....................................................................................................

Aprofitem l’avinentesa per informar-vos que el Banc d’Aliments de Catalunya organitzarà, per vuitena vegada, “El gran recapte d’aliments”, que es farà els dies 25 i 26 de novembre a més de 2.000 punts de recollida habilitats a supermercats i mercats d’arreu de Catalunya.

Per fer de voluntari del projecte us podeu inscriure a http://www.granrecapte.com/

25 DE NOVEMBRE

DIA INTERNACIONAL PER A L’ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA ENVERS LES DONES

El 25 de novembre de 1960, tres activistes polítiques van ser cruelment assassinades a la República Dominicana, mentre anaven a visitar els seus marits empresonats. Aquestes dones van simbolitzar la lluita i la resistència a Sud-amèrica i, en la trobada celebrada a Bogotà l’any 1981, es va declarar el 25 de novembre com a Dia internacional contra la violència de gènere. L’any 1999 l’ONU va donar caràcter oficial a aquesta data.

Ajunta a la circular us fem arribar INFORMACIÓ sobre el servei d’ajut a les dones que pateixen maltractaments que hi ha actualment a Catalunya. Si malauradament sou coneixedors/es d’algun cas, podeu informar mitjançant el telèfon: 900 900 120

SUBSCRIPCIÓ A LA LLISTA DE CORREU MUNICIPAL LLORENÇ.CAT

Per rebre les comunicacions de l’Ajuntament directament al correu electrònic envieu un e-mail a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb l’assumpte Alta i el Nom i cognoms.

Amb aquesta acció passareu a formar part de la llista del correu municipal i us podreu donar de baixa en qualsevol moment enviant un e-mail amb l’assumpte Baixa i el Nom i Cognoms.

A partir d’ara, les persones subscrites, deixaran de rebre la circular mensual en format paper.

TALLER “REMEIS CASOLANS”

Fins fa poques dècades els tractaments per guarir problemes de salut, es feien a base de plantes i remeis casolans.

En aquest taller s’ensenyaran remeis senzills que podem fer a casa a partir d’herbes medicinals, olis essencials o complements dietètics per: calmar dolors, tractar irritacions o inflamacions, facilitar el descans, millorar afeccions digestives habituals, tractar afeccions del sistema respiratori i evitar refredar-nos tant,...

L’activitat es farà els dies 15, 16 i 17 de novembre, d’11 a 12:30 h., a la Casa de cultura. Està cedida per Creu Roja dins del projecte de xerrades i tallers que l’entitat ofereix als ajuntaments.

Les sessions estaran impartides per professionals terapeutes i estan adreçades a gent gran.  MÉS INFORMACIÓ AQUÍ

Inscripcions a la Casa de cultura, de dilluns a dijous, de 17 a 20 h. o al telèfon 977678690.

.......................................................

Us avencem que, els dies 13, 14 i 15 de desembre està previst el taller “Massatge i automassatge”, del qual us ampliarem la informació a la circular de desembre de 2016.

XIV OLIMPÍADA SOLIDÀRIA D’ESTUDI

La Biblioteca de Llorenç torna a col·laborar amb el projecte OLIMPÍADA SOLIDÀRIA D’ESTUDI impulsat des de diverses ONG internacionals.

Del 5 de novembre al 5 de desembre tothom pot anar a les sales d’estudi adscrites a l’activitat –entre les quals hi ha la nostra biblioteca- i donar hores d’estudi. Per cada hora que estudiïs, un patrocinador destinarà 1 € a un projecte educatiu. Concretament aquest any estudiaràs per Equador, República Democràtica del Congo i El Salvador.

Més informació: www.olimpiadasolidaria.com

SERVEI DE RECOLLIDA DE LA PODA

Us recordem que el servei municipal de recollida de les restes de poda està actiu els

Dimarts i dijous de 10 a 13 h.

Fora de l’horari establert, el recinte destinat a aquest servei estarà tancat, per la qual cosa és imprescindible que els usuaris truquin prèviament al telèfon de l’algutzir (609 330 740), el qual l’obrirà als sol·licitants perquè hi puguin accedir.

Per altra banda, volem comentar-vos que hi ha habitatges o finques que tenen arbrat i vegetació de grans dimensions, amb branques i arbustos que sobresurten del límit del seu recinte, envaint la via pública. Aquest fet comporta dificultats per a la circulació viària.

Preguem als propietaris que evitin la possibilitat de col·lisions i accidents procedint a la neteja de la vegetació que es genera fora dels límits de la seva parcel·la.

RECICLATGE I NETEJA VIÀRIA

L’Ajuntament fa una crida a la ciutadania perquè col·labori amb el reciclatge dels residus domèstics.

SI US PLAU:

-Utilitzeu degudament els serveis locals –contenidors (envasos, paper, vidre, orgànica, resta i oli), poda, Punt Sigre, Servei “roba amiga”, deixalleria mòbil i recollida d’andròmines.

-No deixeu restes al costat dels contenidors.

Els residus dipositats degudament al seu lloc reben un tractament adequat per a la seva reutilització o eliminació.

Els municipis que apliquen una bona recollida selectiva obtenen millores econòmiques per part de l’administració.