S’OFEREIX:

-Contracte en pràctiques remunerat durant sis mesos a jornada completa 37,5 h./semana

 

REQUISITS:

1.- Tenir entre 16 i 29 anys.

2.- Estar inscrit com a demandant d’ocupació no ocupat (DONO) al SOC.

3.-No haver estat contractat/da en pràctiques durant un temps superior a dos anys.

4.- Estar inscrit a Garantia Juvenil, el que suposa:

a) Estar a l’atur i no haver treballat en els 30 dies naturals anteriors a la data d’inscripció.

b) No estar estudiant i no haver rebut accions formatives (formació no reglada) de més de 40 hores mensuals en els 30 dies naturals anteriors a la data d’inscripció.

c) No estar estudiant i no haver rebut accions educatives (formació reglada) que comportin més de 40 hores mensuals en els 90 dies naturals anteriors a la data de presentació de la sol·licitud.

 

LLOCS VACANTS I FORMACIÓ NECESSÀRIA:

 -2 ARXIVERS/ES: Grau superior en integració social; Grau superior en sociocultural i turística; Grau superior en mediació comunicativa; Grau universitari en geografia i història; Grau universitari en història de l’art; Diplomatura en biblioteconomia i documentació; Llicenciatura en història de l’art; Llicenciatura en història.

-1 INFORMÀTIC/A: Grau superior en administració de sistemes informàtics en xarxa; Grau superior en desenvolupament d’aplicacions multiplatoforma, perfil professional informàtica aplicada a la logística;Enginyer tècnic en informàtica de sistemes;Grau universitari en enginyeria informàtica

-1 TÈCNIC/A: Grau superior en gestió administrativa, Grau superior en administració i fiances; Grau superior en gestió administrativa, perfil professional d’àmbit jurídic; FP II en tècnic especialista administratiu; Diplomatura en gestió i administració pública, Grau universitari en ciències polítiques i de l’administració; Grau universitari en dret; Llicenciatura en ciències polítiques i de l’administració; Llicenciatura en dret.

- 1 TÈCNIC/A: Certificat professionalitat, formació professional grau mig o superior o títols oficialment reconeguts com equivalents o certificat de professionalitat, en matèria de obres, lampisteria, electricista, fontaneria,...

Interessats/des, feu arribar un correu electrònic, com a data límit fins el dilluns, 7 de novembre a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

AJUNTAMENT DE LLORENÇ DEL PENEDÈS

Regidoria d’ocupació i Promoció econòmica

Plaça de la Vila, 1

43712 LLORENÇ DEL PENEDÈS

Telèfon: 977677106