CONVOCATÒRIA DE SUBVENCIONS PER A L’ADQUISICIÓ DE LLIBRES I MATERIAL ESCOLAR BÀSIC

L’Ajuntament de Llorenç del Penedès convoca la concessió d’ajuts econòmics de caràcter individual per a l’adquisició de llibres i material escolar bàsic per al curs 2016-2017, adreçats a els/les escolars de famílies amb mancances econòmiques del municipi de Llorenç del Penedès, empadronats en aquest municipi, que siguin alumnes de col·legis públics o concertats i que cursin Educació Infantil, Educació Primària o Educació Secundària obligatòria. L’import màxim dels ajuts per alumne/a és el que es detalla a les bases.

Les sol·licituds es presentaran a les oficines de l’ajuntament de Llorenç del Penedès dins l’horari d’atenció al públic, mitjançant el model proporcionat pel mateix ajuntament. S’acompanyaran de la documentació necessària que acrediti la situació econòmica i familiar, tal i com es relaciona a les bases.

El termini de presentació és del 5 al 19 de desembre de 2016.

 

NOTIFICACIÓ DE LA DIRECCIÓ GENERAL DEL CADASTRE

Pot ser que, en alguns casos, rebeu als vostres domicilis una carta del Ministeri de Hisenda i Administració Pública, i més concretament de la Direcció general de cadastre, en la qual se us informarà que s’està duent a terme a tot el territori nacional, un procediment de regularització cadastral, que té la finalitat d’incorporar al cadastre immobiliari els béns immobles -urbans i rústics- en construcció, així com l’alteració de les característiques dels que ja estan registrats.

La regularització està subjecta a una taxa de quantia de 60€ per cada immoble afectat. Es donarà un període per realitzar les al·legacions que la persona consideri oportunes quan li arribi la notificació de la modificació cadastral.

Davant de qualsevol dubte o consulta, us heu d’adreçar directament a l’Oficina provincial del cadastre, demanant cita prèvia amb un tècnic al 902 373 635. L’oficina provincial es troba al carrer Pere Martell, 38-40 de Tarragona.

Des de les oficines de l’Ajuntament us poden facilitar la informació que us demanin a l’Oficina Provincial del Cadastre per fer les vostres al·legacions

 

BONIFICACIÓ DEL 20 % DE L’IBI

Les famílies nombroses que ho sol·licitin i que compleixin els requisits, tindran dret a una bonificació del 20 % de l’IBI de l’any vinent.

Per poder-vos acollir a aquesta bonificació, cal que us adreceu a les oficines municipals –Plaça de la Vila, 1- abans del 31 de desembre de 2016 i realitzar la corresponent sol·licitud.

 

DINAR DE NADAL DE LA GENT GRAN DE LLORENÇ

El dissabte, 17 de desembre, a les 14 h. al Restaurant Can Kildo, es farà el DINAR DE GERMANOR de la gent gran de Llorenç per celebrar l’arribada de les festes de Nadal.

 

Les persones interessades us heu d’inscriure els dies 1, 5, 7, 12, 13, 14 i 15 de desembre a la Casa de cultura, de 5 a 8 de la tarda (Biblioteca).

 

El preu és de 8 € per persona, que haureu de fer efectius al moment de la inscripció.

 

CURSOS A LA CASA DE CULTURA

Encara us podeu inscriure a algun dels cursos que ja s’estan duent a terme:

-CATALÀ PER A ADULTS (Parlar en català i Escriure correctament en català)

-ANGLÈS (Nivell entremig i Avançat)

-CLASSES DE REPÀS D’ANGLÈS (per a estudiants d’ESO, Cicles formatius o Batxillerat)

 

Informeu-vos dels horaris i condicions al 977678690 o a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.