REUNIÓ AMB ELS I LES JOVES DE LLORENÇ

Aprofitant les vacances de Nadal, l’ajuntament fa una crida als joves i les joves de Llorenç per trobar-nos i parlar de futures accions que es poden engegar en matèria de joventut.

La trobada es farà el dijous, 29 de desembre de 2016, a les 18’30 h. a la Casa de cultura.

T’HI ESPEREM,... PASSA LA VEU!

I si vols participar en les properes reunions de joves, envia’ns un WhatsApp al 676199010. T’anirem convocant quan es programin.

 

CLASSES DE REFORÇ D’ANGLÈS

El dilluns, 9 de gener de 2017 s’iniciaran les classes de reforç d’anglès, adreçades a estudiants d’ESO, Cicles formatius i Batxillerat.

Encara hi ha places lliures. Us podeu inscriure venint a la Biblioteca-Punt d’Informació Juvenil trucant, de dilluns a dijous, de 17 a 20 h. o per correu electrònic.

Les classes es duran a terme a la Casa de cultura tots els dilluns, de 16’30 a 18 h. fins al mes de juny de 2017 i tindran un cost de 24 € mensuals.

 

VOLUNTARIAT LINGÜÍSTIC

El Consorci per a la Normalització lingüística organitza el programa “Voluntariat per la llengua”, que consisteix en organitzar parelles lingüístiques entre una persona voluntària i una persona aprenent perquè aquesta segona conegui la llengua catalana.

Les persones participants comparteixen una hora setmanal durant deu sessions.

Pots informar-te a: www.vxl.cat, a l’Oficina jove del Baix Penedès o venint al PIJ Llorenç

 

Més informació: PIJ LLORENÇ - 977678690 -   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.