coworking

Ben properament s'activarà l'Espai3 Coworking de l'EINA del Vendrell.

Aquest serà un nou servei de l'Espai Empresarial per a emprenedors i autònoms que busquen, per una banda un espai compartit i amb tots els recursos necessaris per desenvolupar la seva activitat empresarial i, per altra banda, la possibilitat de participar d'una comunitat d'emprenedors aportant valor, generant networking, afavorint sinergies i col·laboració i beneficiant-se alhora de tots els recursos que l’EINA Espai Empresarial posa a l'abast dels usuaris.

 

A qui va dirigit ESPAI3?

De la mateixa manera que l’EINA Espai Empresarial és un servei dirigit no solament a emprenedors i empresaris, sinó que col·labora en l'estímul de l'activitat emprenedora entre els més joves, Espai3 Coworking està pensat per a aquells nous emprenedors o freelances amb experiència, però amb estructures laborals reduïdes, que busquen un espai de treball flexible on a més d'experiència i recursos puguin compartir coneixements amb la resta de coworkers.

ESPAI3 és també un lloc destinat a aquells freelancers potencials que actualment estan cursant estudis i que desitgen posar en pràctica experiències pilot com a assajos inicials que puguin concloure en projectes laborals.

 

Què ofereix l’EINA Espai Empresarial als nous coworkers?

L’EINA Espai Empresarial posa a l'abast dels coworkers un espai de treball condicionat amb els recursos necessaris per exercir adequadament l'activitat laboral, a més de:

-Servei Wi-Fi

-Sala de reunions

-Zona de descans i cafeteria

-Aules per a cursos i presentacions

-Cuina

Destacar, a més, que els usuaris d'ESPAI3 tenen també accés a la resta de serveis prestats als usuaris de l'actual viver d'empreses, entre els quals destaquem el servei d'assessoria externa i personalitzada per als emprenedors.

En un inici, ESPAI3 s'ubicarà en un despatx de la 3a planta de l'Edifici Camí Reial amb la previsió d'habilitar un espai més gran a la 4a planta per posar-lo en funcionament a la primavera del 2017.

 

Per a més informarció: L'EINA Espai Empresarial, tel. 900 33 88 33  www.leina.org  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.