Amb l’objectiu de facilitar les eines necessàries per consolidar i fer créixer els negocis comercials, el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CAM) ha organitzat un Pla de jornades de treball anomenades “Comerç Futur”, que va començar el darrer trimestre del 2016 i continua per a l’any 2017. 

Entre els mesos de gener i febrer tindran lloc arreu de Catalunya les jornades “Com controlar la gestió del meu comerç?” amb en Jordi Bacaria. Aquestes sessions tenen l’objectiu de donar a conèixer les finances bàsiques d’un negoci detallista (compte de resultats, balanç de situació i pla de tresoreria), entendre què és la rendibilitat i com s’aconsegueix i conèixer diferents indicadors que permeten auto-diagnosticar la marxa de l’empresa.

Concretament, a Tarragona, la jornada es celebrarà el dilluns, 27 de febrer de 2017 tindrà lloc a la Sala Pau Casals de la Delegació del Govern a Tarragona, carrer Sant Francesc, 3, en horari de 10 a 14 h. També podeu anar a les sessions que es celebren en diferents poblacions.

Per a més informació i inscripcions consulteu AQUÍ