IMG 20160508 WA0002

AUDIOVISUALS EN ANGLÈS

El dissabte, 4 de febrer, a les 19:15 h. tindrà lloc a la Casa de cultura la primera sessió audiovisual en llengua anglesa del cicle que es durà a terme aquest curs.

Aquesta activitat serà de participació gratuïta, i neix amb l’objectiu de difondre la llengua anglesa entre els/les joves estudiants, perquè puguin practicar diferents pronunciacions en llengua anglesa.

Les projeccions seran capítols de sèries de curta durada i documentals (màxim 45 minuts) en anglès i subtitulades també en anglès i aniran acompanyades amb un col·loqui final entre les persones assistents, que seran de participació opcional. No es requereix inscripció prèvia.

El dia 4 de febrer es preveu el passi del primer capítol de la sèrie “Lost”.

El coordinador d’aquesta activitat és Alberto Lombardero, professor d’anglès de les classes de reforç per a estudiants que s’han engegat a la Casa de cultura.

 

FP DUAL REMUNERADA A ALEMANYA

Aquest any es torna a dinamitzar el projecte CatAzubi, que dóna l’oportunitat a joves de 18 a 30 anys per anar a estudiar i treballar a Alemanya. Al Baix Penedès el projecte està impulsat per l’associació B4M (bridge for mobility) en coordinació amb l’Oficina Jove del Baix Penedès.

La FP Dual és un tipus de formació professional que combina l’aprenentatge pràctic en empreses i els estudis teòrics en instituts d’FP.

Per accedir al procés de selecció t’has d’inscriure a: www.b4m.cat/el-vendrell

Si no has pogut anar a la sessió informativa del Vendrell, pots consultar les que es faran a altres municipis a https://www.bridge4mobility.com/ca/event/?sessions

Les persones escollides obtindran ajuts per al desplaçament i per a l’habitatge, a més faran un curs de 450 h. d’alemany gratuït al Vendrell

 

CONVOCATÒRIA ART JOVE 2017

L’Agència Catalana de la Joventut de la Generalitat presenta la convocatòria Art Jove per desenvolupar projectes en el marc de la Sala d’Art Jove al llarg de l’any 2017.

El període per presentar la documentació relativa a les totes les convocatòries de la Sala d’Art Jove, Premis Art Jove Producció, Beques Art Jove Mediació i Beques Art Jove Intercanvi Internacional, finalitza el dilluns 20 de febrer a les 14 h.

Informa’t-en a: http://www.saladartjove.cat/ca

 

PROCÉS PARTICIPATIU PER LA NIT JOVE DE LA FESTA MAJOR

Tornem a fer una crida al jovent de Llorenç per engegar un procés per definir la Nit Jove de la Festa major 2017, que es celebrarà el dia 11 d’agost.

Us proposem venir el divendres, 17 de febrer, a les 19:30 h. a la Biblioteca municipal i decidir, entre tots i totes, el format que tindrà la nit. A més, podeu anar pensant en possibles grups musicals que podrien venir a actuar i, a la reunió, faríem pluja d’idees de tot plegat.

Us emplacem a venir i us demanem que en feu difusió entre els vostres contactes.

I, si encara no formes part del grup de WhatsApp de joves, pots demanar-ho al 676 199 010 i t’hi inclourem.

VINE, PARTICIPA, DECIDEIX!

 

I DESPRÉS DE L’ESO... QUÈ? – PER TRIAR CAL CONÈIXER

Cada any, Jove Baix Penedès ofereix unes sessions orientatives, adreçades a joves estudiants de 3r i 4t d’ESO i a les seves famílies, per donar a conèixer les possibilitats acadèmiques o professionals que el i les joves tenen en acabar l’ESO.

Us deixem el calendari i els llocs de celebració de cada xerrada durant aquest any 2017.

Són de participació lliure i gratuïta. No cal inscripció.

  • Dimecres, 8 de febrer: INSTITUT DE L’ARBOÇ - a les 18 h.
  • Dilluns, 20 de febrer: INSTITUT COSTER DE LA TORRE de La Bisbal del Penedès – 18 h.
  • Dimarts, 21 de febrer: INSTITUT DE ERNEST LLUCH , de Cunit – 18 h.
  • Dijous, 9 de març: CENTRE CÍVIC CINEMA IRIS de Calafell – 18:30 h.

 

Més informació

PIJ LLORENÇ - 977678690 -   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Facebook: Àrea de Joventut de Llorenç del Penedès