fasdfasd

El diumenge 19 de febrer a les set de la tarda tindrà lloc el concert de Núria Graham al cicle de música Sonaprop, organitzat des d’El Centre de Llorenç del Penedès, a l’escenari d’Heretat Sabartès (19h).

La cantant i guitarrista Núria Graham, que a l’anterior edició va haver de suspendre l’actuació inesperadament, actuarà amb la banda al complet, presentant el seu últim treball discogràfic Bird Eyes (El Segell del Primavera, 2015), així com el seu últim single In the cave (El Segell del Primavera, 2016).

Millor disc en llengua no catalana per “Bird Eyes” segons la revista Enderrock, i només amb vint anys d’edat, ja no és una promesa, és “el diamant en brut més sorprenent del pop català emergent”.

L’organització continua apostant pel maridatge entre música i vi, i a la barra del concert oferirà diferents vins i caves del celler Sumarroca.

Les entrades es poden comprar via internet als enllaços que es troben al web del Sonaprop http://www.sonaprop.ppcc.cat/ o bé a taquilla (10 euros entrada general), tot i que l’organització adverteix que l’aforament és limitat. Més informació sobre el cicle a la pàgina https://www.facebook.com/sonaprop/