ACTIVITATS DE LLEURE A L’ESTIU

CASAL D’ESTIU – CASAL DE MEDI – CASAL D’ESPORTS

Us avancem que, del 2 al 18 de maig de 2017 es faran les inscripcions per als nens, nenes i joves que vulguin assistir a les activitats que l’Ajuntament organitzarà al mes de juliol de 2017. A la circular del mes d’abril sortirà la informació detallada

REFORÇ PER A ESTUDIANTS

L’Ajuntament es fa ressò d’una proposta de voluntariat que ha fet arribar l’Escola Les Cometes i que consisteix en fer una crida popular perquè, aquelles persones que tinguin disponibilitat i ganes, dediquin dues hores a la setmana a ajudar nens i nenes, alumnes de l’escola, a assolir un millor nivell d’estudis. Es tracta de donar un cop de mà a aquells infants que ho necessitin sense cap cost per a les famílies.

Amb aquest suport, els nens i nenes podrien millorar molt el seu rendiment per anar anivellant-lo amb la resta del grup-classe.

Les persones interessades podeu trucar a la biblioteca 977678690 per parlar-ne.

Qualsevol persona pot realitzar aquesta tasca, senzillament, es un petit recolzament fora de l’escola. Moltes gràcies.

FUNDACIÓ PAU CASALS

Us recordem que l’Ajuntament de Llorenç està adherit a la campanya de suport a la Fundació   Pau Casals, mitjançant la qual els vilatans de Llorenç del Penedès tenim accés gratuït per visitar el Museu Pau Casals a Sant Salvador en els mesos de gener, febrer, març, octubre, novembre i desembre de 2017.

Per acollir-vos a aquest avantatge cal que acrediteu estar empadronats a Llorenç mitjançant qualsevol document oficial vigent.

Més informació: www.paucasals.org - Telèfon: 977684276

 

PARRÒQUIA DE SANT LLORENÇ

El Consell Pastoral Parroquial vol agrair sincerament a totes i cadascuna de les persones, botigues, empreses i institucions que s’han adherit a la campanya “Apadrina el campanar, el sentiràs teu” i us comunica que s’ha aconseguit cobrir totes les despeses de rehabilitació externa i pintura del campanar i de la façana de l’església, amb un cost total de 14.036 €.

A tots i totes moltes, moltes gràcies per la vostra col·laboració i generositat!

Actualment el Consell Parroquial es planteja la possibilitat de realitzar futures millores de rehabilitació, sobretot per poder pintar l’interior de l’església. Per aquest motiu, s’engeguen dues accions encaminades a obtenir ingressos:

D’una banda s’estableix que, el primer diumenge de cada mes, es continuarà la campanya de donatius i, per altra banda, s’ha previst el sorteig d’una mona de Pasqua i d’un lot de productes del F. C. Barcelona que, entre altres objectes, inclourà una samarreta signada pel Gerard Piqué. Podeu trobar les butlletes a diferents establiments del poble. El sorteig es farà el dia de Pasqua, després de missa i abans de la tradicional cantada de Caramelles.

 

APP DIVERTIUM

L’Ajuntament us recorda que, les activitats d’oci familiar que es fan a Llorenç i a tot el territori català poden estar presents al vostre mòbil o tauleta. Per trobar-ho tot i en qualsevol moment, només us heu de descarregar de manera gratuïta l’APP DIVERTIUM al vostre dispositiu.

L’aplicació us demanarà: què voleu fer?, a partir de la localització, la distància de cerca i el tipus d’activitat, detecta totes les possibilitats existents (esports, cultura, festes majors i populars, fires, restauració, allotjament,...).

 

VOLEM AQUESTA IMATGE PER AL NOSTRE POBLE?

L’Ajuntament de Llorenç del Penedès s’adreça a la ciutadania per demanar que tothom aporti el seu gra de sorra per evitar situacions incorrectes en l’ús dels serveis de recollida de brossa com els que es veuen a les imatges.

Cada contenidor té una finalitat. Si us plau, feu-ne un ús adequat. Hi ha prou contenidors repartits pel poble perquè cada llar els pugui utilitzar degudament (envasos, vidre, paper, orgànica, residus).

També hi ha els serveis de: poda (trucant a la brigada al 603 330 740 perquè us obrin el recinte els dies establerts); deixalleria mòbil i recollida de trastos i andròmines, (teniu el calendari a sota i cada més es va informant); recollida d’oli de cuinar (al final de la rambla); Punt Sigre de recollida de medicaments (Farmàcia); recollida de roba usada (al carrer del Pi, al pàrking)...

Si us plau, col·laborem amb el poble, aconseguirem un ambient més agradable i importants millores econòmiques, que revertiran en les despeses de l’Ajuntament. Moltes gràcies.

IMG 20170222 WA0011        IMG 20170222 WA0013

 

DEIXALLERIA MÒBIL AL MARÇ

Dijous, 16: d’11 a 13 h. i de 17 a 18 h.

Divendres, 17 : d’11 a 13 h. i de 17 a 18 h.

Dissabte, 18: de 10 a 13 h.

 

RECOLLIDA DE TRASTOS I ENSERS AL MARÇ

DIJOUS, 30. Cal avisar a l’ajuntament (977677106) uns dies abans, informant de la vostra adreça i del tipus de material que llençareu. El dimecres, 29 a la nit traieu-los al carrer.