INSCRIPCIONS PER A LES ACTIVITATS DE LLEURE

Del 2 al 15 de maig de 2017 es faran les inscripcions per als nens, nenes i joves que vulguin assistir a les activitats de lleure infantil i juvenil que l’ajuntament organitzarà al mes de juliol.

Els alumnes de l’escola Les Cometes rebran la informació i la inscripció a l’escola.

Més informació:   Casa de cultura – 977678690  - Facebook: Àrea de Joventut de Llorenç del Penedès

 

XERRADA: SITUACIONS DE CONVIVÈNCIA I CIVISME

A càrrec dels responsables de l’Oficina de relació amb la comunitat dels Mossos d’esquadra del Baix Penedès.

Durant la xerrada es tractaran diversos temes: ús de l’espai públic, situació dels menors davant la llei, actuacions policials davant del consum i dels danys en el mobiliari urbà, baralles, actituds incíviques, actes delictius,... DIVENDRES, 7 D’ABRIL, A LES 19:30 h. A LA CASA DE CULTURA

 

BONIFICACIONS EN TRANSPORT PÚBLIC

L’Autoritat Territorial de la Mobilitat (ATM) ofereix, des de l’any 2012, unes bonificacions dels títols de transport mensuals T-MES a persones en situació d’atur i que acompleixin uns requisits econòmics mínims.

A partir de l’1 de març de 2017, els ajuts s’han ampliat a persones que, tot i no percebre cap ajut per part de l’Estat, reben ajuts dels serveis socials dels ajuntaments o ens locals integrats dins de l’àmbit de l’ATM.

Si creieu que en podeu ser beneficiaris/beneficiàries, informeu-vos-en a les oficines municipals de l’Ajuntament:

Plaça de la Vila, 1, - Telèfon 977677106

 

PROYECTO ANDREA

L’any 2016, l’Associació Ramon Sicart i l’Ajuntament de Llorenç van coorganitzar una sessió de primers auxilis inclosa dins de l’anomenat “Proyecto Andrea”, basat en el voluntariat, per difondre coneixements sobre primers auxilis i DEA (Desfibrilador Extern Automàtic) a diferents entitats i organitzacions.

De cara a l’estiu l’Ajuntament de Llorenç acollirà aquestes formacions. En el cas dels primers auxilis, s’adreçarà a responsables d’entitats amb participació d’usuaris/usuàries i en el cas del DEA, aprofitant l’avinentesa que el poble gaudirà d’un segon equip de desfibrilació al nou edifici municipal.

Ambdues formacions seran gratuïtes i les places seran atorgades per ordre d’inscripció.

 

CONTINUEN ELS AUDIOVISUALS EN ANGLÈS A LA CASA DE CULTURA

Per motius d’agenda, al mes d’abril no hi haurà audiovisual. La propera sessió es farà al mes de maig, quan es preveu la projecció del 3r capítol de “Mozart i the jungle” en llengua anglesa i subtítols també en anglès. Després hi haurà un petit col·loqui. Consulteu dia a la propera circular.

No cal inscripció prèvia.

 

CONTES A L’ESCOLA PER SANT JORDI

Amb motiu de la celebració de Sant Jordi, l’Ajuntament ofereix uns contes als nens i nenes de l’Escola Les Cometes, que es faran a La Cumprativa el dia 21 d’abril en horari escolar. Aniran a càrrec del narrador Agustí Farré.

 

CAMPANYA “SÓC RESPONSABLE”

Aquesta campanya està adreçada a les persones que tenen animals de companyia (gats, gossos, fures). Tothom qui vulgui identificar i/o esterilitzar la seva mascota, ho podrà fer a preus reduïts fins el dia 30 d’abril de 2017.

Consulteu la web: http://socresponsable.org/ o truqueu al 93 624 55 38 per obtenir tota la informació necessària i inscriure els vostres animals.

Iniciativa de FAADA (Fundació per a l’Assessorament i Acció en Defensa dels Animals)

AJUDA PER A SAN GINESIO

Moltes famílies de Llorenç van viure en primera persona l’intercanvi que la Coral Infantil Rossinyols va realitzar l’any 1998 amb el municipi italià de San Ginesio.

San Ginesio és una ciutat medieval de la província de Macerata. Actualment està buida, ferida de gravetat i silenciosa a causa de la infinitat de terratrèmols i inclemències meteorològiques que ha patit. El centre històric està evacuat, els negocis tancats, els carrers i els edificis destrossats, les cases deshabitades. Les famílies viuen altres ciutats amb familiars i d’altres en centres de acollida.

Per tota aquesta situació ens ha arribat una petició per ajudar a reconstruir el municipi.

Si voleu fer alguna aportació econòmica per col·laborar amb aquesta iniciativa, podeu contactar amb Francesc Aloy Carné

Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 00 34 682644783

Podeu fer ingressos al número de compte de Cajamar ES35 3058 0590 8528 1000 6489anotant a l’ingrés: "San Ginesio 2017, nom, cognoms i entitat"

 

RECOLLIDA DE TRASTOS VELLS A L’ABRIL

Es farà el DIJOUS, 27. Truqueu uns dies abans al 977677106 (oficines municipals) per indicar el tipus de material que deixareu. El dimecres, 26 d’abril a la nit, traieu-lo al carrer.

HORARI DE LA DEIXALLERIA MÒBIL DEL MES D’ABRIL

* Dijous, 20 i divendres 21 : d’11 a 13 h. i de 17 a 18 h.

* Dissabte, 22: de 10 a 13 h.