fibromialgia

 

L’any 1992 l'Organització Mundial de la Salut va reconèixer la Fibromiàlgia com a malaltia.

Per aquest motiu, la Fundació d'Afectats Fm i Sfc (Fundació FF) i les més de 130 entitats de tot l'Estat conveniades amb ella, han decidit iniciar la celebració d'aquest aniversari que durarà un any. La celebració inclourà jornades, conferències, actes lúdics, formació, programes educatius... que si bé la majoria d'associacions ja fa molts anys que porten a terme, aquest any portaran el signe de l'aniversari.

La Fundació FF i la Xarxa Solidària per la Igualtat de les Comarques de Tarragona, entitat que té conveni de col·laboració amb la Fundació FF des del 2003 i que ara comparteix la responsabilitat de l'Observatori 4D (Dona, Dolor, Discapacitat, Discriminació), ha demanat a l’Ajuntament de Llorenç que s’adhereixi a aquesta commemoració amb la difusió del MANIFEST 2017 que trobareu al link que hi ha al final de l'escrit.

L’associació, estrena nova imatge amb el quadre que l'artista Montse Santó va pintar fa més de 2 anys per a una subhasta a favor de la investigació que va portar a terme la Fundació FF. L’obra inspira il·lusió, tranquil·litat i confiança. Les papallones emmarquen la imatge com a símbol d'una nova etapa i que aquest any, s’ha convertit en la imatge d'aquest 25è Aniversari.

MANIFEST