PISCINA MUNICIPAL: PODEU CONSULTAR LES CONDICIONS D'AQUEST ANY AQUÍ

 

MATRÍCULA A LA LLAR D’INFANTS MUNICIPAL “NIERÓ”

Totes les famílies que heu preinscrit els vostres fills/es a la Llar d’Infants Municipal “Nieró” el curs 2017-2018, podeu formalitzar la matricula del 6 al 9 de juny, ambdós inclosos a les oficines municipals –Plaça de la Vila, 1- en l’horari de dilluns a divendres, de 9 a 14 h. Més informació: 977677106

PORTES OBERTES AL NOU EQUIPAMENT MUNICIPAL

El diumenge, 11 de juny, de 12 a 14 h. es farà una jornada de portes obertes perquè tothom pugui visitar el nou equipament que acollirà l’Ajuntament i la Biblioteca-Punt d’informació Juvenil.

Acabarem amb un pica-pica popular. Hi esteu convidats/des, us hi esperem!

LLIGA CONTRA EL CÀNCER

La Lliga contra el Càncer de les comarques de Tarragona i les terres de l’Ebre organitza el DINAR SOLIDARI DEL BAIX PENEDÈS per recollir fons per lluitar contra aquesta malaltia.

El dinar es farà el dissabte, 3 de juny al pavelló municipal de Bellvei a les 13:30 h. Té un cost de 20 €. Interessats/des a assistir-hi truqueu al 654859757.

També hi podeu col·laborar portant algun obsequi, per incloure al sorteig que es farà entre els assistents.

EVITEM RISCOS ALS MESOS D’ESTIU

L’Ajuntament recorda als propietaris de solars que tenen l’obligació de mantenir-los nets d’herbes i andròmines per qüestions de salubritat, risc d’incendis i imatge.

Cas que es produís algun incident la responsabilitat seria dels propietaris

Amb la celebració de les festes de Sant Joan, hi ha qui tira coets encesos dins dels contenidors de recollida de brossa, a les papereres, als fanals, etc. ocasionant molts desperfectes en aquests elements urbans. Evidentment, la seva reparació –entre d’altres, com les pintades a les parets- genera unes despeses molt elevades, a les quals hem de fer front entre tots.

Per altra banda, us deixem alguns consells per evitar la proliferació del mosquit tigre als mesos d’estiu:

-Buideu o poseu cap avall qualsevol recipient de l'exterior que pugui acumular aigua: joguines, cendrers, gerros, galledes, testos, plats dels animals domèstics, etc.

-Buideu sovint els safareigs i els receptacles d'aigua exteriors.

-Canvieu setmanalment l’aigua de les plantes que viuen en aigua.

-Eviteu acumulacions d'aigua en zones de drenatge o canals de desguassos, canaleres de teulats i terrasses.

-Cobriu els forats del terreny on s'hi pugui acumular aigua.

-Manteniu cobertes les piscines inflables mentre no s’utilitzin.

-Assegureu-vos que pous, basses, cisternes barrils o bidons amb aigua per regar, estiguin tapats (amb tapa o amb mosquitera).

RECICLAR CORRECTAMENT

Des de l’ajuntament insistim en demanar que no deixeu restes al costat dels contenidors. Per a grans residus podeu utilitzar els serveis de deixalleria mòbil i recollida de trastos i andròmines que teniu a l’abast una vegada al mes (veieu les dates de juny en aquesta circular).

Els residus que es deixen al costat dels contenidors generen brutícia, perill i despeses afegides

Utilitzeu correctament els contenidors, ja sabeu que n’hi ha de tota tipologia (paper, vidre, envasos, orgànica, oli i rebuig).

REVETLLES AMB PRECAUCIÓ

A la web http://interior.gencat.cat/revetlles hi robareu tot tipus de consells de protecció civil per evitar accidents amb les fogueres i la pirotècnia de les revetlles.

RECORDEU

L’adquisició i ús de petards s’ha de fer sota la supervisió d’adults

Compreu els productes pirotècnics als establiments autoritzats

 

 

DEIXALLERIA MÒBIL AL JUNY

La trobareu instal·lada al final de la rambla Marinada (cruïlla amb el carrer Llevant) en els dies i horaris següents:

· DIJOUS, 15: d’11 a 13 h.

· DIVENDRES, 16: d’11 a 13 h.

· DISSABTE, 17: de 10 a 13 h.

RECOLLIDA DE TRASTOS I ANDRÒMINES AL JUNY

DIJOUS, 29 DE JUNY DE 2017

Cal que truqueu prèviament a l’ajuntament per facilitar la vostra adreça i informar del material que llençareu (977677106)

El dimecres 28 a la nit, traieu-lo fora.

 

AVÍS

L’Ajuntament us informa que, en el cas que us trobeu amb algun problema que us sorgeixi durant els caps de setmana relacionat amb el subministrament de l’aigua o altres casos d’extrema urgència podeu trucar al 609 330 740 per mirar de solucionar-lo.