BIBLIOTECA MUNICIPAL

El proper dimarts, 12 de setembre a les 17 h. la Biblioteca municipal de Llorenç tornarà a obrir des de la seva nova ubicació a la rambla Marinada, número 27.

Més endavant confirmarem l’horari definitiu d’atenció al públic.

Per trucar ho podeu fer al 977677106, ja que l’antic número no està operatiu. El nou correu electrònic és Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

DONACIÓ DE SANG

El dijous 28 de setembre de 2017, tothom qui ho desitgi, podrà procedir a la donació voluntària de sang destinada a persones amb necessitats mèdiques.

L’extracció tindrà lloc al Consultori de Llorenç, de 17’30 a 21’30 h.

www.donarsang.gencat.cat

 

FUNDACIÓ PAU CASALS

L’Ajuntament de Llorenç forma part de la campanya de suport a la Fundació Pau Casals, creada per l’insigne català per promoure els valors de la música, la pau i la convivència i mantenir els lligams del seu llegat cultural i humanístic amb Catalunya.

Aquesta adhesió permet a les persones empadronades a Llorenç visitar de manera gratuïta el museu Pau Casals, de la Vil·la Casals a Sant Salvador en uns mesos concrets. Properament ho podreu fer als mesos d’octubre, novembre i desembre

Acrediteu l’empadronament a Llorenç mitjançant qualsevol document oficial vigent.    

  

                                                                                                                                            

Informació general i horaris de visites a: www.paucasals.org o bé trucant al 977684276

 

HORARI DE LA DEIXALLERIA MÒBIL AL SETEMBRE

- DIJOUS 14 i DIVENDRES 15: d’11 a 13 h.

- DISSABTE, 16: de 10 a 13 h.

 

Recollida de trastos i andròmines: DIJOUS, 28

Cal que truqueu a l’ajuntament per donar avís del material que voleu llençar i de l’adreça on el deixareu. L’heu de treure a el dimecres, dia 27 de setembre a la nit.

Telèfon de les oficines: 977677106