IMG 20170703 WA0009

SERVEI DE RECOLLIDA D’ANDRÒMINES

L’Ajuntament de Llorenç vol fer especial incís en informar sobre aquest servei, donades les nombroses dificultats que comporta el seu habitual mal ús.

Aquest és un servei de recollida de residus voluminosos d’origen domèstic (mobles, electrodomèstics,...) però, evidentment, sempre cal tenir en consideració la quantitat que es deixa. Per aquest motiu l’Ajuntament us demana reiteradament que, el dia anterior a la seva posada en marxa, truqueu informant sobre el material que deixareu i el seu lloc d’ubicació.

Una vegada recollit el material es transporta a una planta de de sballestament on es tracta degudament o s’elimina.

 

NO ES PODEN DEIXAR QUANTITATS GRANS DE MATERIAL

Quan tingueu moltes coses a llençar, heu de mirar de gestionar-les mitjançant la DEIXALLERIA COMARCAL DEL BAIX PENEDÈS, ubicada a l’Av. Masets, 19 (polígon industrial), de Bellvei - telèfon 977662683.

D’aquesta manera facilitem la bona marxa de la seva recollida i col·laborem amb el civisme ciutadà.

Per altra banda, NO es poden deixar objectes al costat dels diversos contenidors que hi ha al poble. La recollida d’aquestes deixalles és un veritable problema i al poble li suposa un cost econòmic afegit.

El servei de recollida d’andròmines us ve a recollir el material a la porta de casa vostra i es produeix el darrerdijous de cada mes.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

 

HORARI DE LA DEIXALLERIA MÒBIL A L’OCTUBRE

Divendres, 13 : d’11 a 13 h. i de 17 a 18 h.

Dissabte, 14: de 10 a 13 h.

 

RECOLLIDA DE TRASTOS I ENSERS

DIJOUS, 26:  El dimecres, 25 d’octubre a la nit deixeu el material que voleu llençar a la porta del vostre domicili. Truqueu a l’ajuntament per indicar quin material deixareu i l’adreça. Telèfon: 977677106.