creusantjordigrups

No passa cada dia que un poble com Llorenç del Penedès rebi una Creu de Sant Jordi. I encara és més extraordinari que, amb poc més de 2.000 habitants, en rebi dues, i el mateix dia. Llorenç té la gran sort de comptar amb dues Societats Culturals que durant més de 100 anys, amb alts i baixos per diferents causes, han dinamitzat la vida social i cultural del poble fins als nostres dies.

 

Una, La Cumprativa, just acaba de tancar un any esplèndid de celebració del seu centenari. I l’altra, El Centre, que amb 130 anys d’existència està a punt d’inaugurar la nova seu social.

 

Des de l’Ajuntament volem felicitar les dues Entitats per aquest important reconeixement. I felicitar també a totes les persones que dia rere dia fan possible la vida social i cultural que tots podem gaudir setmana rera setmana.

 

Per últim, encoratgem a tots els llorencencs i llorencenques que s’impliquin amb les nostres entitats, per fer-les créixer i continuar dinamitzant la vida social i cultural del nostre poble amb energia renovada, i fer de Llorenç un poble encara millor.

 

Avui, tots els llorencencs i llorencenques ens hem de sentir molt orgullosos.