Vols posar en marxa un negoci? Coneixes els avantatges que t’aporta la franquícia en el moment d’emprendre?


L’Ajuntament del Vendrell, a través de L’Eina Espai Empresarial, amb la col·laboració de General de Franquicias, l’Associació de Comerciants del Vendrell (CIT), el Pla de Barris i el Banc de Sabadell, organitza una JORNADA per tal de mostrar els principals aspectes que s’han de tenir presents en el moment d’emprendre sota el paraigua d’una marca franquiciadora, així com diferents presentacions de marques de franquícies interessades a instal·lar-se al Vendrell.


OBJECTIUS
Els objectius de la Jornada són donar informació sobre les franquícies i crear un espai de trobada entre emprenedors, empresaris, marques franquiciadores, propietaris de locals disponibles i immobiliàries, per tal d’estimular la creació de nous negocis.

DESTINATARIS
La Jornada està oberta a tothom que estigui interessat a muntar un negoci i que estigui buscant oportunitats en el món de la franquícia.

DATA:11 d’octubre de 2018 

HORA: 10:00 h.  

LLOC: Museu Deu

Per assistir a la Jornada i/o al Tour de locals comercials tancats, cal fer la inscripció prèvia a l'Eina Espai Empresarial a l'adreça de correu  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  o trucar al 900 33 88 33


PROGRAMA cliqueu AQUÍ