canal whatsapp                                            

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NOU CANAL DE DIFUSIÓ DE L’AJUNTAMENT A WHATSAPP

 

L'Ajuntament de Llorenç del Penedès ha activat un canal de difusió propi de WhatsApp. Amb aquesta iniciativa pretén arribar a tota la ciutadania de forma més ràpida a l’hora de notificar notícies i novetats.

 

Per utilitzar el nou canal de l'Ajuntament cal:

 
1. Obrir l’última versió de l’aplicació de WhatsApp al telèfon o al navegador web.

2. Accedir-hi: podeu escanejar el codi QR que hi ha en aquesta informació o cercar ‘Comunicació Llorenç del Penedès’ a l’apartat ‘Actualitzacions’ ‘Canals de l’aplicació’

3. Seleccionar el canal

4. Acceptar les condicions

5. Prémer el botó ‘Segueix’

6. Activar les notificacions clicant la campaneta

 

Si necessiteu suport per gestionar l’aplicació, podeu venir a l'Ajuntament, en horari d’atenció al públic (de dilluns a divendres, de 9 h a 13 h - dimarts també de 16 h a 19 h) i us ajudarem.


CANVI DE SENTIT DE LA CIRCULACIÓ ALBARRI DE DALT (ZONA DEL POU ARTESIÀ)

L’Ajuntament ha procedit a efectuar un canvi de sentit en alguns carrers del Barri de dalt, fruit d’un procés participatiu amb el veïnat afectat.

El motiu del canvi és el de millorar la circulació viària de la zona i es farà efectiu a partir del dia 5 de febrer.

 direccio carrers definitiu

ÀREA D’EMERGÈNCIA DEL PORTA A PORTA

 El servei de l’àrea d'emergència del Porta a Porta quedarà actiu a partir de mitjans de febrer.

 

Aquest servei funcionarà els 365 dies de l'any, en horari de 6 h a 23 h. Cada família en podrà fer ús quatre vegades al mes. El nou servei ha de permetre facilitar el reciclatge en casos excepcionals com sortides de viatge, generació extra de fracció per celebracions, urgències, etc.

 

Per tal de poder accedir al servei haureu de descarregar una App i donar-vos d'alta com a persones usuàries (rebreu una carta al vostre domicili amb la informació necessària).

 

Si necessiteu suport per gestionar l’aplicació, podreu venir a l'Ajuntament, de dilluns a divendres, en horari d’atenció al públic (de 9 h a 13 h i dimarts també de 16 h a 19 h) i també les tardes de dimecres 7 i 14 de febrer de 17 h a 19 h us ajudarem.


 

ASSESSORAMENTS ACADÈMICS PER A JOVES ESTUDIANTS AL PIJ LLORENÇ

Si vols orientació sobre els estudis que pots seguir després de l’ESO, el Batxillerat o el cicle que estiguis estudiant, el 27 de febrer i el 5 de març vindrà una tècnica especialitzada de l’Oficina Jove al nostre PIJ.

Demana hora al WhatsApp 676199010. Les sessions són de tarda i individualitzades.

 

 

“FES LA TEVA ACCIÓ” 2024

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament proposa un PROCÉS PARTICIPATIU amb joves per tal que ens digueu quina activitat voldríeu organitzar amb la dotació de 600 € que sorgeixen del programa “Fes la teva acció”, de l’Oficina Jove del Baix Penedès. Podeu fer arribar els vostres suggeriments al WhatsApp 676199010.

 

PROGRAMA “LECXIT”

Actualment la Biblioteca de Llorenç compta amb 8 parelles formades per una persona voluntària i un nen o nena que estan participant en el programa LECXIT, de potenciació de la lectura, que consta en dedicar una hora setmanal a llegir a la biblioteca. Si vols ser voluntari/voluntària, truca a la biblioteca i comencem!

 

NOU SERVEI “BON DIA”

Un total de 9 persones de Llorenç seran les voluntàries per realitzar trucades setmanals dins del programa “Bon dia”, impulsat des de la regidoria de Benestar social de l’Ajuntament de Llorenç. L’objectiu de les trucades és el de fer un acompanyament a persones de més de 65 anys que viuen soles i realitzar el seguiment periòdic de la seva situació.

 

XERRADES SOBRE SALUT

Des del CAP de Llorenç ofereixen a tothom qui ho desitgi la possibilitat d’aportar idees sobre futurs temes a tractar en les xerrades que fan periòdicament.

Podeu fer la vostra aportació a la bústia que hi ha a la biblioteca de Llorenç!

 

14 DE FEBRER - DIA DE LES CARDIOPATIES

El 14 de febrer veureu la façana de l’Ajuntament il·luminada de vermell. Aquest fet es produirà a molts municipis catalans per recordar que es celebra el DIA MUNDIAL DE LES CARDIOPATIES

 

AGRAÏMENTS

L’Ajuntament de Llorenç agraeix la col·laboració ciutadana en la donació de roba adreçada als joves acollits a la Casa Marta Mata de Saifores, la resposta ha estat molt alta.

També volem agrair a totes les persones que han col·laborat amb la celebració de la Cavalcada de Reis la seva gran implicació i il·lusió.

 

 

RECOLLIDA DE TRASTOS I ANDRÒMINES: Dijous 1 i 15 de febrer

El servei té lloc el primer i tercer dijous de cada mes.

Informeu prèviament a l’Ajuntament (977677106).

Heu de treure els objectes a l’exterior del vostre domicili els dies 31 de gener i 14 de febrer a la nit.

SERVEI DE DEIXALLERIA

Us recordem que la deixalleria estarà ubicada al C/ Barcelona 11 (L’Empalme).

Horari d’atenció: dilluns, dimecres, divendres i dissabte de 9 a 14 h. Dimecres també de 17 a 19 h.

SERVEI DE PODA

Els dies 6 i 20 de febrer es farà la recollida de la poda. Prèviament, haureu de trucar a l’ajuntament per sol·licitar la recollida i per venir a buscar el sac especial (IMPORTANT!! només s’agafarà la resta que vagi en aquest sac).

Deixeu les restes els dies 5 i 19 de febrer a la nit a la porta del vostre domicili.