camins 12 km

L’Ajuntament de Llorenç del Penedès ha finalitzat la senyalització de 12 km de camins municipals. Aquesta iniciativa, realitzada amb la col·laboració de l’Associació Excursionista Montmell (AEM), representa un pas important per a la conservació de l’entorn del nostre poble, per fomentar el passeig dels veïns i veïnes i millorar la connexió a peu amb els municipis veïns.


En total s’han senyalitzat 8 camins municipals creant un recorregut total de 12 km. Per fer-ho s’han utilitzat 17 estaques i 19 cartells per guiar els caminants. Aquesta iniciativa de l’Ajuntament de Llorenç del Penedès ha tingut un cost de 1.200,00 € i s’ha comptat amb la participació de 3 empreses de la comarca, fomentant el comerç local i de proximitat. Els camins senyalitzats son: el Camí de la Casa Murada, el Camí de Cal Prosset, el Camí del Mas Gitano, el Camí de Cal Figueres, el Camí del Rigol, el Camí de les Terres del Romeu, el Camí de Llobets i el Camí de Cal Porroig.


Aquests camins ofereixen l’oportunitat de promocionar el turisme sostenible, l’enoturisme i gaudir dels paisatges de les vinyes i els camps d’oliveres. Des de l’Ajuntament us animem a gaudir d’aquest patrimoni natural i descobrir la història dels diferents camins tot passejant tranquil·lament, corrent o en bicicleta.

camins 12 km 2