DISSABTE, 14:

Vespre, 20 h.- El Centre:

PEL·LÍCULA “Llach. L’últim gran concert”

Recital del cantautor, en el qual repassa la seva trajectòria musical en companyia de diversos artistes convidats/des. El concert es va realitzar el 18 de desembre al Sant Jordi i ha arribat al cinema per “promoure els objectius i valors de Debat Constituent”.

Us proposem veure la pel·lícula-concert de manera informal mentre compartim taula i sopem plegats.

Mireu les xarxes per saber com inscriure-us-hi.

 

Vespre, 20:30.- La Cumprativa (al cafè):

41ª XATONADA DE L’ENSULSIADA per commemorar l’ensulsiada i reconstrucció de la nova seu de La Cumprativa.

Inscripcions: 626 84 64 78

MENÚ:

1r plat: xatonada amb arengada i olives.

2n plat: fesols amb botifarra.

Postres: fruita (taronja o poma), degustació de coca amb cava i cafè.

S’ofereix també opció vegana.

PREUS: Persones associades: 18€ - no associades: 20€ - menú infantil: 8€

 

DIUMENGE, 15 :

Tarda, 19 h.- La Cumprativa:

BALL amb l’orquestra Almas gemelas

DIVENDRES, 20:

 

Vespre, 20 h.- La Cumprativa (sala del teatre):

CICLE DE CONFERÈNCIES

“Una aproximació al canvi climàtic, tant a nivell global com al Baix Penedès” a càrrec de l’expert meteoròleg Josep Miró Illa.

Llicenciat en Geografia, especialitzat en climatologia, col·laborador a diversos mitjans informatius comarcals i gran coneixedor del territori, Josep Miró col·labora amb el Servei Meteorològic de Catalunya, sent responsable dels observatoris oficials de Cunit, Calafell o de la Xarxa d'Observadors Meteorològics. També és  vigilant de situacions de perill.

Davant d’una de les majors amenaces per a la humanitat, coneixerem els canvis exponencials que s’han produït en el clima i les causes d’aquests canvis tant ràpids. Parlarem de les possibles conseqüències a 20-30 anys a nivell global i comarcal. Com ens afectaran?

 

DISSABTE, 21:

Vespre, 20 h.- La Cumprativa (sala del cinema):

CINEMA GAUDÍ amb la pel·lícula “42 segundos”

109 m. +12 anys. Té 12 nominacions als Premis Goya

Història èpica i real de la selecció espanyola de waterpolo, que va aconseguir una de les gestes esportives més impressionants dels Jocs Olímpics de Barcelona 92. L’esforç, tensió, patiment, il·lusió,... d’un grup llegendari que va lluitar per assolir l’or olímpic.

A continuació COL·LOQUI amb l’internacional Joan Jané Giralt, jugador waterpolista des del 1964 al 1983. Entrenador de la selecció masculina d’Espanya del 1993 al 2004, assolint la medalla d’or als Jocs d’Atlanta 96 i dos títols del món en Perth 98 i Fukuoka 2001.

 

DIUMENGE, 22:

Tarda, 18:30 h.- El Centre:

CICLE DE XERRADES “El teatre més enllà de l’escenari”, que s’inicia amb la presentació del llibre “L’ofici de comediant”, les reflexions d’un home de teatre, Joan Lluís Bozzo.

Què envolta el món del teatre? Una persona que ho ha estat tot, director, actor, empresari, creador de sèries de TV, fundador de Dagoll Dagom i responsable d’alguns dels èxits més grans dels 50 anys a Catalunya ens ho explicarà en aquesta conversa distesa i plena d’anècdotes divertides.

Tarda, 19 h.- La Cumprativa (sala del ball):

BALL, amb l’orquestra Banda sonora

 

DIMARTS, 24:

Tarda, 17 h.- Biblioteca municipal:

CONTE I TALLER

Per a nens i nenes a partir de 6 anys

 

DIMECRES, 25:

Tarda, 17 h.- Biblioteca municipal:

CLUB DE LECTURA JUVENIL, amb la novel·la

“Els crims de Chopin”, de Blue Jeans

Si l’has llegit, pots venir encara que no estiguis inscrit/a al grup i si no l’has llegit... encara tens temps! Tenim algun exemplar a la biblioteca que t’està esperant J

 

DIVENDRES, 27:

Tarda, 19 h.- El Centre

TALLER “Sal amb plantes aromàtiques”, a càrrec de M. Pilar López Serra (Piuà)

Una manera de recuperar el vincle entre la natura i les plantes és incorporar-les a la nostra vida diària. Preparant uns sal d’herbes coneixerem les virtuts de cadascuna i les combinarem!

Les plantes utilitzades al taller es troben a la rodalia i es poden cultivar a casa fàcilment.

Inscripció prèvia a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.">Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

DISSABTE, 28:

Vespre, 20 h.-La Cumprativa (sala del teatre):

TEATRE D’ESTRENA amb l’obra “Faig tard”, amb Rosa Andreu.

L’actriu estrena a La Cumprativa un monòleg còmic que posa a debat la sensació de desconcert que provoca, en molta agent, (gran i no tan gran), la manera de funcionar de la societat, avui dia.

Ella ens diu: “L’espectacle que us presentem és un entreteniment molt gamberro i proper. Parlem de tot i ens fotem del mort i del que el vetlla. Parlem de la família (cadascú té la que

té), de les xarxes socials, de com de diferent és fer-se gran si ets home o dona, del munt d’etiquetes de gènere, la “tirania de la joventut”, de l’excessiva correcció política que mena les nostres vides, de l’eterna confrontació entre el món rural i el món urbà, de la gent de poble”.

 

DIUMENGE, 29:

Tarda, 18:30 h.- El Centre:

TEATRE amb l’obra “El diari d’Anna Frank”, a càrrec del grup Deixalles 81 de Sant Feliu de Codina.

L’obra reflexa la forma de pensar i de viure d’Anna Frank, nena jueva que va viure dos anys refugiada en unes golfes amb la seva família i altres persones a causa de la persecució nazi. El despertar de l’adolescència de l’Anna i la rebel·lia pròpia d’una generació que creu que pot millorar el món.

Per a tots els públics.

 

Tarda, 19 h.- La Cumprativa (sala del ball):

BALL amb l’orquestra Jamaika

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MONTMELL

DIUMENGE, 15:Travessa (GR5) Sitges-Olesa de Bonesvalls. Sortida per cremar els torrons !

 

CLUB DE LECTURA AL FEBRER

El dimecres, 22 de febrer de 2023, a les 19 h. comentarem el llibre “Haru”, de Flavia Company.

Pots venir a buscar un exemplar a la biblioteca! Després de llegir la història de la Haru llegiràs la teva vida d’una altra manera.

 

DISSENY PROGRAMA FM2023

Les persones interessades en realitzar el disseny gràfic del programa de la Festa Major 2023 han d’adreçar-se a la Biblioteca Municipal mestra Maria Rafecas, trucar al 977677106 ext. 1 o a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Horari de 10 a 13 h. i de 16:30 a 19:30 h.

Fins el 28 de febrer.