MATRÍCULA A LA LLAR D’INFANTS MUNICIPAL “NIERÓ”

Totes les famílies amb infants admesos definitivament a la Llar d’Infants per al curs 2022-2023 (noves inscripcions i alumnes que continuen), podeu formalitzar la matricula del 16 al 22 de juny, ambdós inclosos a les oficines municipals –Rambla Marinada, 27- de dilluns a divendres, de 9 a 14 h. També podeu fer la gestió a través de la Seu electrònica de l’Ajuntament, complimentant el formulari específic per aquest tràmit. Més informació: 977677106

5 DE JUNY – DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT

Dins dels actes de la Setmana de la natura 2022, la Biblioteca de Llorenç organitza una activitat per donar a conèixer la flora que tenim al nostre voltant, i ho farà el 5 de juny, Dia mundial del medi ambient, i de la mà de Flora catalana associació sense ànim de lucre, que organitza treball voluntari per a persones que estimen la natura, amb la finalitat de recollir informació relacionada amb la flora de Catalunya i la cultura que, històricament, s’ha desenvolupat al seu voltant.

Consulteu www.floracatalana.cat si en voleu saber més.

El dia 5 de juny a les 10 del matí s’inaugurarà l’EXPOSICIÓ “Fulles, un món extraordinari”, cedida per l’entitat sobre la qual, en Siscu Caralt –president de la secció Flora catalana del Baix Penedès- en farà una explicació.

Seguidament, sortirem a fer una PASSEJADA PER L’ENTORN per veure les característiques de les plantes que tenim a la vora de casa. En acabar hi haurà un petit pica-pica a la Casa de cultura.

L’exposició es podrà visitar fins el dia 12 de juny.

CURSOS AL JULIOL

Us informem que al mes de juliol està previst organitzar alguns cursos. Aquests són:

TAI-TXÍ, IOGA, GIMNÀSTICA i PILATES

El preus i els horaris dependran del nombre d’inscripcions.

Si no hi ha un mínim d’interessats/des les activitats no es podran organitzar.

Les persones interessades ho podeu comunicar a la Biblioteca mestra Maria Rafecas per mirar d’organitzar els grups. 977677106 ext. 1 – Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

DONA EL MILLOR DE TU, DONA SANG

Dijous, 16 de juny de 2022, a la Casa de cultura, es procedirà a la donació de sang per a tothom qui ho desitgi. Horari: de 17 a 21 h.

www.donarsang.gencat.cat

EVITEM RISCOS ALS MESOS D’ESTIU

L’Ajuntament recorda als propietaris de solars que tenen l’obligació de mantenir-los nets d’herbes i andròmines per qüestions de salubritat, risc d’incendis i imatge.

Cas que es produís algun incident

la responsabilitat seria dels propietaris

HORARI DE LA DEIXALLERIA MÒBIL AL JUNY

                 *DIJOUS, 16: d’11 a 14 h.

                 *DIVENDRES, 17: d’11 a 14 h.

                 *DISSABTE, 18: de 10 a 13 h.

RECOLLIDA DE TRASTOS I ANDRÒMINES: DIJOUS, 30 DE JUNY

Truqueu a l’ajuntament per facilitar la vostra adreça i informar del tipus de material que llençareu (977677106).

El dia abans a la nit –dimecres, 29- l’heu de treure a l’exterior.

CELEBRACIÓ DEL 25è ANIVERSARI DE LA CORAL HARMONIA

Us avancem els actes de celebració del 25è aniversari de la Coral Harmonia, ja que es preveu que siguin celebrats els primers dies de juliol:

*Divendres, 1 de juliol, a les 21:30 h a La Cumprativa (Sala del teatre):

Concert d’Estiu i Primer Concert de Celebració del 25è Aniversari

La Coral Harmonia va néixer a Llorenç del Penedès la primavera del 1997, per iniciativa d’un grup de persones amants de la música i del cant coral. Actualment, compta amb una quarantena de cantaires de diferents poblacions del Penedès.

Oferiran un concert fresc i festiu amb un repertori variat de cançons sota la direcció i acompanyament pianístic de Carolina Ramos.

Entrada lliure.

*Dissabte, 2 de juliol, a les 21 h als jardins d’Oriol Martorell:

Sopar de Final de Curs i de Celebració del 25è Aniversari

És un sopar festiu per celebrar la feina feta durant aquest curs i també de retrobada de cantaires i excantaires amb motiu del 25è aniversari. És per aquest esdeveniment especial, que la Coral Harmonia fa una crida a totes les persones que han cantat a la coral en algun període al llarg d’aquests 25 anys, per tal que participin i s’apuntin a aquest sopar d’aniversari i de retrobada de cantaires i excantaires, ja que tots junts, cantant, han fet possible arribar a aquesta fita.

Per apuntar-vos, ho podeu fer:

-Trucant:   616728644 (Montse Caballé) / 629729367 (Ma Àngela Rafecas)

- Per correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Teniu temps fins el 22/06/2022.

CAMPUS D’ESTIU 2022 - ASSOCIACIÓ ESPORTIVA RAMON SICART

Aquest estiu l'entitat organitza aquesta activitat, dividida per setmanes, amb la intenció de donar a conèixer els valors de l'esport en equip per a tots els nens i nenes. Es faran diferents activitats esportives i de lleure. Inscriviu-vos directament a través de l'enllaç a www.aers.cat o contacteu al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. per tenir més informació. A partir de P4.

Us hi esperem!

PORTES OBERTES - ASSOCIACIÓ ESPORTIVA RAMON SICART 

Si t'agradaria jugar a futbol la propera temporada però estàs indecís/a... vine a provar-ho de forma gratuïta a les portes obertes de la nostra escola, que es farà del 7 a 22 de juny!

Envia'ns un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.indicant el nom i l'any de naixement i ens posarem en contacte per informar-te dels dies d'entrenament.

No ho dubtis, vine a conèixer la gran família de l'AERS!

VOLS FORMAR PART DEL GRUP DE CAPGROSSOS DE LA CUMPRATIVA?

Podeu formar part del grup tots els nens i les nenes a partir dels 3 anys. I els pares i les mares també hi podeu ballar... és una activitat familiar!

A partir de 7-8 anys, si voleu, ja podeu ser portadors de capgrossos!! Per formar part d’aquesta fantàstica colla n’hi ha prou amb fer la inscripció a través del formulari que trobareu en la nostra web. https://lacumprativa.cat

VOLS SER GEGANTER/A DE LA CUMPRATIVA?

Animeu-vos a fer ballar els nostres gegants Bernat i Beatriu! Tant si els teus fills/es formen part del grup de capgrossos o no, pots unir-te a la nostra colla!

Ens ho passarem d’allò més bé! Us esperem!

NASCUTS-NASCUDES EN 1962

Si vols celebrar de manera especial el teu aniversari envia un WhatsApp al 676075516 o al 640293197 i farem llista de totes les persones interessades per organitzar una trobada.