1a MOSTRA DE LLIBRES IL·LUSTRATS “LLEGIM IL·LUSTRACIONS”

La biblioteca de Llorenç del Penedès celebra 30 anys. Durant la seva trajectòria la biblioteca ha promogut desenes d’activitats de tot tipus, fonamentalment de caire cultural, però també de caire social, en ser la nostra una biblioteca de proximitat, amb un camp d’incidència on tothom es coneix de poc o de molt, perquè Llorenç del Penedès és un municipi de petites dimensions.

L’any 2017, coincidint en el seu 25è aniversari de vida, la nostra biblioteca, es va veure beneficiada amb la inclusió al Servei de lectura pública de la Generalitat de Catalunya i amb un canvi d’ubicació, passes de gegant per al nostre centre que, fins el moment, havia subsistit amb l’esforç dels diversos consistoris per tirar-la endavant. D’ençà de la nova situació, la Biblioteca mestra Maria Rafecas –nom que ha rebut en homenatge a la que fou la mestra de les nenes durant dècades a Llorenç- encara un futur de treball molt més modern i amb uns suports difícils de descriure sense fer servir superlatius positius.

Per celebrar els seus primers 30 anys la Biblioteca de Llorenç us ofereix la programació il·lusionant que teniu al díptic adjunt a aquesta circular, amb l’esperança que les activitats previstes tinguin una bona resposta de participació.

Tots els actes es faran a la sala d’actes de la Casa de cultura municipal - C/ Mestre González, 6

Gaudiu-les!

ANEM AL TEATRE GOYA A VEURE "LA TRENA"


La Biblioteca de Llorenç organitza aquesta sortida en autocar, que tindrà lloc el dissabte, 22 d'octubre a les 17:30 h.


Sortida de Llorenç a les 15 h.

El preu es determinarà segons el nombre d'inscripcions.
Després de dedicar un Club de lectura a aquesta novel·la de Laetitia Colombiani, amb una bona valoració, ara l'anem a veure! La sortida està oberta a qui hi vulgui participar.
L'elenc de l'obra està format per 4 actrius molt punteres dins del panorama català:

Clara Segura, Carlota Olcina, Marta Marco i Cristina Genebat.

L’obra està dirigida per Clara Segura

Veniu o truqueu! de moment només fem llista... Reserves: 676199010 i 977677106 ext. 1

 

PROJECTE LABDOO

Com us hem anat comentant en anteriors informacions. la Biblioteca de Llorenç s’ha afegit a la campanya de reciclatge de Labdoo, la plataforma sense ànim de lucre que opera a tot el món per proveir de dispositius electrònics a escoles amb greus mancances de tot tipus.

 

Labdoo.org és una plataforma col·laborativa sense ànim de lucre, creada per catalans, que permet fer arribar portàtils i tauletes carregades amb aplicacions educatives a escoles d’arreu del món sense cap cost econòmic i sense generar emissions de CO2 addicionals pel planeta.

 

Labdoo ha estat reconegut per la UNESCO com una organització que “ajuda a promocionar els principis, els valors i les pràctiques del desenvolupament sostenible en tots els aspectes de l’educació i l’aprenentatge”.

 

La nostra biblioteca és un punt de recollida on podràs deixar el teu portàtil o tauleta que ja no utilitzis amb les següents condicions:

  • El dispositiu ha de funcionar, que arrenqui.
  • Ha de tenir un mínim d’1 Gb de RAM.
  • No oblidis el carregador. L’estat de la bateria no importa.

Si ho desitgen, les persones donants poden saber la trajectòria de l’equip que hagin donat

Més informació: https://www.labdoo.org/ca/

 

Punt de recollida:

Biblioteca mestra Maria Rafecas – Rambla marinada, 27- 43712 LLORENÇ DEL PENEDÈS

 

ESTRENA A LLORENÇ DEL CURTMETRATGE “CASTELLS”

El proper dissabte, 24 de setembre de 2022, a 2/4 d’1 del migdia, a la Casa de cultura de Llorenç, tindrà lloc l’estrena d’aquest curtmetratge, dirigit per Blanca Camell.

La sessió començarà amb la presentació de l’autora.

Posteriorment es produirà el passi del curt.

L’activitat està oberta a la participació de tothom.