BIBLIOTECA MUNICIPAL

L’any 2022 la Biblioteca de Llorenç va fer 30 anys, i ho vam celebrar amb la FIRA DE LLIBRES IL·LUSTRATS “Llegim il·lustracions”, que es va dur a terme del 19 al 23 de setembre. A banda d’una exposició de llibres, cedits des de diverses editorials, la fira es va complementar amb xerrades, tallers, presentacions, espectacles,...

Aquest setembre, per donar certa continuïtat al projecte, hem previst les següents activitats culturals, que es faran a la biblioteca a les 19:30 h (cas que es produeixi algun canvi d’ubicació, ho informarem per xarxes socials).

*El dia 22 podrem gaudir de l’ESPECTACLE POÈTICO MUSICAL “En brut”, a càrrec de Marta Pérez Sierra. La poetessa, durant molts anys directora del Cicle santfeliuenc ContraPunt Poètic, recita textos dels seus poemaris “En brut” i "Compte amb el buit". També formen part de l’espectacle la ballarina Shorlady Preciado i el músic Genís Lleopart Motis.

*El dia 29 tindrà lloc la PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “Ens n’hem sortit”, de Joan Descals, Olga Xirinacs, Nati Soler Alcaide i Mireia Juanola, amb anàlisi de Jordi Guarinos, editat per Ònix.

“Tancats a casa i dins de nosaltres mateixos, miràvem el món i el món no ens mirava, ens transformava. El desconeixement incrementava el desconcert, la minva de verins adobava la natura; volíem fer i no sabíem què ni com, esperant desesperàvem, però de cop vàrem trobar un corriol per a sortir del tancament. Consistia en respondre amb pensaments i versos a la pintura, que cada setmana rebíem per mail. La creació ens va fer revisar la trajectòria vital, planificar i no oblidar.”

RECOLLIDA PORTA A PORTA

Us recordem que, durant tot el més de setembre, el servei de la recollida porta a porta mantindrà l’horari d’estiu, és a dir, a partir de les 5 del matí.

És molt important que deixeu els contenidors a la porta del vostre domicili durant la nit abans, per facilitar la seva recollida. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

RECOLLIDA D’ANDRÒMINES AL SETEMBRE: DIJOUS 7 i 21

AGRAÏMENT

L’Ajuntament de Llorenç vol fer arribar el seu agraïment als veïns i veïnes de Llorenç per la seva participació als diferents actes organitzats durant la Festa Major.

Tant de la regidoria de cultura, com de la resta de regidories, estem molt contents per haver pogut programar els actes conjuntament amb l’esforç i implicació de les entitats. Moltes gràcies a tothom!

CLUB PATÍ LLORENÇ

Vols patinar al Club Patí Llorenç? Vine a la sessió de PORTES OBERTES que es farà el dilluns 25 i el dimecres 27 de setembre de 17:45 a 18:45. El curs començarà el dia 25 de setembre.

BENEFICIS DEL PATINATGE

Millora la coordinació: i també l’equilibri, hi ha exercicis per a esportistes nivells i per a avançat

Combat l’estrès:Com en qualsevol esport, després de practicar-lo et sentiràs més relaxat/ada

Permet socialitzar: si practiques en grup, podràs interactuar amb altres persones